BALIKESİR Milletvekili ve Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Belgin Uygur’un, Havran’a yaptığı ziyarette ilk durağı AK Parti Havran İlçe Başkanlığı oldu. Teşkilatla bir araya gelen Uygur, ilçedeki çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Ardından Belediye Başkanı Emin Ersoy’u makamında ziyaret ederek, belediye yönetimi, teşkilat, İlçe Koordinatörü Halil İbrahim Eren ve İl Yönetim Kurulu üyeleri ile çalışmalar ve yatırımlar hakkında bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Uygur ardından yeni atanan Havran Kaymakamı Enver Özderin ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI
TIP POLİKLİNİĞİ GETAT ZİYARETİ

Milletvekili Uygur; Havran Devlet Hastanesinde, ozon, akupunktur, fitoterapi, sülük tedavisi ve kupa tedavisi hizmetlerinin verildiği, geleneksel ve tamamlayıcı tıp (GETAT) polikliniğinde incelemelerde bulundu. Havran Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gülsema Akıncı ile bir araya gelen Uygur, burada yapılan tedaviler hakkında bilgi aldı. Milletvekili Uygur ziyaretiyle ilgili olarak şunları söyledi; “Balıkesir’de ilk olan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Polikliniği bölgemiz için son derece önemli bir merkez.

Bu poliklinikte, yüzyıllardır uygulanan geleneksel tıp yöntemleri; modern tıp uygulamalarına ek olarak tamamlayıcı bir tedavi yöntemi şeklinde kullanılıyor. Burada uygulanan tedaviler bilimsel olarak ispatlanmış ve modern tıp uygulamalarına da tamamlayıcı nitelikte. Burada gördük ki bu tedaviler hastanemizde son derece hijyenik koşullarda ve modern bir ortamda yapılıyor. Ülkemiz sağlık alanında büyük bir reform gerçekleştirdi. Dünyanın sayılı ülkeleri arasına girdik. Bu başarının yansımalarını Balıkesir’de de görüyoruz. Havran Devlet Hastanemizde bu kadar önemli bir merkezin olmasından gurur duydum. Balıkesirliler hem modern hem geleneksel tıp yöntemlerinden böylesine güzel bir hastane içinde faydalanabiliyorlar. Hastalarımıza mümkün olan en iyi hizmet sunuluyor. Buraya gelen tüm hastalarımıza şifa diliyorum. Polikliniğimizdeki tüm sağlık ekibine teşekkür ediyorum. Özellikle içinden geçtiğimiz zorlu pandemi döneminde büyük fedakârlık gösteren hekimlerimize, sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum.”

UYGUR, EDREMİT’TE TEŞKİLAT
VE KURUM ZİYARETLERİ YAPTI

Milletvekili Uygur, Edremit ziyaretinde ilk olarak İlçe Başkanlığında teşkilatla bir araya geldi, AK Parti Üye kayıt noktasını ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi ve hemşehrileriyle hasbihal etti. Ardından yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Çınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Uygur daha sonra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek’i ve Edremit Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Ek Hizmet Binasını da ziyaret eden Uygur, Körfez Koordinatörü Kazım Arslan ile bir araya gelerek, Büyükşehir Belediyesi’nin körfezdeki çalışmaları ve yatırımları hakkında bilgi aldı. Uygur son olarak Gazi İlyas Mahallesi Muhtarı Hatice Güneri ve Turhanbey Mahalle Muhtarı İrfan Aydın ile bir araya gelerek mahalledeki yürütülen faaliyetleri görüştü.

Editör: Haber Merkezi