TBMM'deki grup toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündemdeki AK Parti - HDP buluşması üzerine görüşlerini açıkladı. Eleştirilere çok net ifadeler kullanarak cevap verdi. 

Bahçeli; "AK Parti heyetinin anayasa değişikliğini görüşmek amacıyla Meclis’te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etmesi de son derece doğal ve doğru bir adımdır. HDP’yle niye görüşülmüş? Biz buna ne diyecek, nasıl bir tepki gösterecekmişiz? Günlerdir cevabı aranan marazi sorular bunlardır. HDP’ye nasıl baktığımızı tekrar etmeye lüzum bile duymuyorum.

AK Parti heyetinin CHP’yle kurduğu temasa ses çıkarmayanların bizim sırtımızdan HDP’yi dillerine dolamaları müflis ve müfsit bir tavırdır. Zira bizim gözümüzde HDP neyse, CHP’de odur ve aynısıdır. Biz kiminle görüşüldüğüne değil, makul ve demokratik çözümün nasıl olacağına bakıyoruz." dedi.

EYT'LİLERE DESTEK

Konuşmasının son bölümünde Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) destek veren MHP Lideri Devlet Bahçeli, şu ifadeleri kullandı: 

"Emeklilikte yaşa takılan kardeşlerimizin taleplerinin karşılanmasıyla birlikte bütün sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesini bekliyor ve bunu destekliyoruz.

Bizim gündemimiz milletimizin gündemidir.

Sosyal medyadan Milliyetçi Hareket Partisi’ne asla istikamet çizilemeyecektir.

Fitne tezgahı açanlara, el ovuşturan asalaklara, bozguncu telkinlere, iki yüzlü tahriklere, oyun içinde oyun kuranlara, onunla görüştü, bununla buluştu masalı anlatanlara, Cumhur İttifakı’nı sorgulayanlara kapalıyız, alayına birden de yüzümüzü dönmüş durumdayız. Topuna diyorum ki, haydi başka kapıya."

Editör: Haber Merkezi