MİSAFİR EDİLİYORLAR 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, üniversite eğitimi için Balıkesir’e gelen öğrencilerin misafir edildiği Gazi Mustafa Kemal Uygulama Oteli’nde düzenlenen kahvaltıda öğrencilerle bir araya geldi.  

ÖĞRENCİLERLE SOHBET 

Programa Milletvekili Canbey’in yanısıra Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü de katılarak öğrencilerle sohbet etti.  

BALIKESİR YANLARINDA 

Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir olarak üniversiteli gençleri ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ve gençlerin sohbetine doyum olmadığını ifade ederek, “Gençler bizim geleceğimiz, onların derdi bizim de derdimiz; Balıkesir olarak yanlarındayız” dedi.

Hiçbir Üniversite Öğrencisini Mağdur Bırakmayacağız

Balıkesir’de üniversite kazanan ve barınma konusunda zorluk yaşayan hiçbir öğrenciyi mağdur etmediklerini söyleyen AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir’de üniversite kazanan ve barınma konusunda zorluk yaşayan gençlerin Uygulama Oteli’nde misafir edildiğini belirterek; “Bugün uygulama otelimizde kalan gençlerimizi ziyaret ettik. Hal hatırlarını sorduk. Bunun gibi çeşitli yerleri öğrencilerimizin hizmetine sunduk. İlgili tüm kurumları ve Belediyelerimizi seferber ettik. Balıkesir’de hiçbir üniversite öğrencisini mağdur bırakmayacağız.” dedi.

Devamında Balıkesir Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Milletvekili Mustafa Canbey, öğretmenlerle ve öğrencilerle sohbet etti. Burada yaptığı açıklamada Canbey; “Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldik. Daha önce otel inşaatı ve okulun ihtiyaçları için mart ayında 3 milyon liralık bir ödenek çıkartarak destek olduğumuz okulumuzun bugün yetiştirdiği öğrencilerle ve açtığı uygulama oteliyle, barınma konusunda zorluk yaşayan üniversite öğrencilerine ev sahipliği yapması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Balıkesir’imizde yaptığımız eğitim yatırımları artarak devam edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gençlerimiz için daha çok çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi