AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Parti genel merkezindeki toplantıda AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Kadın kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal da hazır bulundu. 

Başkan Erdoğan, çarpıcı açıklamalarda bulunduğu konuşmasının ardından partililerle ayak üstü sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

BAŞKAN ERDOĞAN
8 EKİM'DE BALIKESİR'de

Bu sırada Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına giderek bir süre görüştü. 

Buluşmada, 8 Ekim Cumartesi günü gerçekleşmesi planlanan Balıkesir programının ele alındığı öğrenildi. 

BAŞARAN : 2023'E HAZIRIZ

AK Parti Genel Merkez Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının ardından sosyal medya platformundaki hesabından yaptığı açıklamada  AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, "Balıkesir AK Teşkilatı 2023 hazır" dedi.

İl Kadın ve Gençlik Kolları, Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte yer aldığı toplantıdan paylaştığı fotoğrafa Başaran, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle, 2023 seçimlerinde rekor bir oyla Cumhurbaşkanı ve Meclis seçimlerini Allah’ın izni ile kazanacağız.

Balıkesir AK Teşkilat 2023’e hazır" notunu düştü. 

Başaran, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 8 Ekim Cumartesi günü gerçekleşmesi bekkenen Balıkesir mitingi için bugünden tüm teşkilatları seferber ederken, Kuvayi Milliye Meydanının bugüne kadar görülmedik şekilde mahşeri kalabalığa sahne olması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi