AK Parti Balıkesir milletvekili Mustafa Canbey, bazı ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği Durbunbey'de yaşanan değişimi gözleriyle gördü. 

"Dursunbeyli hizmet bekliyor" diyerek iktidarı eleştiri getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın'a, Türkiye'nin orman cenneti Dursunbey'den cevap verdi. 

"Balıkesir'in Canbeyi" olarak tanınan milletvekili Mustafa Canbey, ilçedeki temaslarına AK Parti İlçe Teşkiyatını ziyaret ederek başladı.

İlçe Başkanı Üzeyir Sali'nin karşıladığı Canbey partililerle sohbet etti, isteklerini dinledi. 

RAMAZAN BAHÇAVAN'LA KADERİ DEĞİŞTİ

İktidar partilerine rekor kırdıran oranda oy vermesine rağmen geçmişte karşılığını alamayan Dursunbey, deneyimli siyasetçi Ramazan Bahçavan'ın belediye başkanı olmasıyla kangrene dönüşen sorunlarını son 7 yılda bir bir çözdü. Ankara'ya her gidişinde heybesi dolu dönen  başkan Bahçavan, yeni yatırımlarla da ilçenin makus talihini tersine dönüştürdü.

BELEDİYEDE BRİFİNG

KİM DEMİŞ DURSUNBEY'E
HİZMET GELMİYOR DİYE?

Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın ilçedeki çalışmaları sinevizyon eşliğinde aktardığı Mustafa Canbey,  "Dursunbey AK Belediyecilikte sınır tanımıyor. Daima millet, daima hizmet demeye devam. Yatırımlar artacak, ilçemize değer katacak!" açıklamasını yaptı. 


 

Canbey, ilçe esnafını da dolaşarak selamlaştıktan sonra, Hacıömerler mahallesi kavşak yapımını, İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Yurdu’nu, Dursunbey Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgiler aldı.

Dursunbey'de vatandaşlan ve özellikle de gençler Canbey'e yoğun ilgi gösterdi.

Editör: Haber Merkezi