AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı Edremit Güre'deki Adrina otelde başladı. 

Toplantıya 21 ilden 201 belediye başkanı, 21 il başkanı, 21 il yerel yönetimler başkanı, 21 il kadın kolları yerel yönetimler başkanı, 21 il gençlik kolları yerel yönetimler başkanı, 7 büyükşehir meclis başkan vekili, 7 il genel meclis başkanı ve 7 bakan yardımcısı katıldı.

Açılışta konuşan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, AK Partinin siyasetinin eser ve hizmet siyaseti olduğuna dikkat çekerek özetle şöyle konuştu:

"Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyaseti. Yalanlar ve algılar bizden uzak dursun. Onların hepsinin uçucu ve gidici olduğuna inanıyoruz. Yapılan işin, eserin kalıcı olduğuna inanıyoruz.

Biz doğru bildiğimiz yolda çok çalışarak eser bırakmaya devam edeceğiz. Başarının sırrının iki olduğunu hiç kimse unutmasın. 

Bir iyi niyet, iyi niyet. Yaptığımız işi severek yapmak. İşin maneviyatına inanarak yapmak.

İkincisi de çok çalışmak. Gece gündüz demeden çalışmak.


 

Biz böyle söz verdik. Milletimiz bizi onun için seçti. Bu sözümüze sadık kalacağız. Çalışmaya ve eser üretmeye devam edeceğiz."

BALIKESİR'E HAYRAN KALDILAR

Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla, Sakarya, Tekirdağ, Uşak ve Yalova’dan gelen 201 belediye başkanı ve teşkilat mensupları  gezerek güzelliklerini görme fırsatı yakaladıkları Edremit körfezine hayran kaldı.  

YÜCEL BAŞKAN EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Bölge toplantısına, projeleri ve çalışmalarıyla diğer partili belediye başkanlarına da örnek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ev sahipliği yaptı.

Balıkesir'e gelen konuklar için Edremit Körfezinin güzelliklerini göstermek amacıyla program da yapan Yücel Yılmaz, "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki başkanlığında gerçekleştirdiğimiz Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı'nda 20 ilden Belediye Başkanları ve Teşkilat Mensuplarımızı şehrimizde ağırlamanın gururunu yaşıyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi