Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İYİ Parti’ye yaptığı “Temenni ederiz bir dönüşüm yaparak gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir” çağrısının ardından İYİ Parti Susurluk İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Eltimur partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.

MİLLİ DURUŞTAN YANA TAVIR ALDI

İYİ Parti'den ayrılan Ayşegül Eltimur, AK Parti Susurluk İlçe Teşkilatına gelerek üyelik formunu dolrup imzaladı. Eltimur'a rozetini, AK Parti İlçe Başkanı Melih Bağırgan taktı.

İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Ayşegül Eltimur'u milli duruşu nedeniyle tebrik eden Bağırgan, " Derdimiz hizmet, sevdamız memleket diyerek çıktığımız yola, partimize olan ilgi ve teveccühle var gücümüzle devam ediyoruz. Hakka ve halka hizmet için bizlere katılan İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Eltimur’a hoş geldin diyorum.

Hep birlikte millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemizi hedeflerine ulaştıracak AK Parti’den başkası değildir." açıklamasını yaptı.

BAŞARAN: "CUMHURBAŞKANIMIZ
ÖNEMLİ BİR ÇAĞRIDA BULUNDU"

İYİ Parti Susurluk Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Eltimur'un AK Parti'ye katılımlarından sonra konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, "Öncelikle AK Parti ailemize katılan Ayşegül Eltimur kardeşimize hoş geldin diyorum. Cumhurbaşkanımız, Endonezya dönüşü çok önemli ve dikkate alınması gereken bir açıklama yaptı. Terörle iş tutanlarla aynı safta yer alan CHP ile 6'lı masada bulunan İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e, yerli ve milli duruşunu tekrar gözden geçirmesi ve konumunu ona göre belirlemesi yönünde temennisini iletti" ifadelerini kullandı.

İSTİFASINI ŞÖYLE DUYURDU

Eltimur, istfasını şu mesajla duyurdu: "Ben İYİ Parti Kadın Politikalar Başkanı, İlçe Sekreteri ve Basından Sorumlu Başkan olarak devam etmekte olduğum Görevlerimden ve Partimden yeterli çalışma ortamı olmadığından dolayı istifa etmiş bulunmaktayım. Emeği Geçen herkese teşekkür ederim Hakkınızı helal edin. Yapılan tüm haksızlıklara  bir duruşum oldu tek bildiğim çalışmaktı Tüm Kamuoyuna saygıyla  duyurulur." 

Bu paylaşımının ardından Ayşegül Eltimur, AK Parti'ye giderek üye kaydını yatırdı.

Editör: Haber Merkezi