SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLARA
YENİ YIL HEDİYELERİ MİLLETVEKİLİ ÇELİK’TEN

Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili Av. Adil Çelik, çocuklarımızın yeni yıllarını kutladı, çeşitli hediyeler vererek yüzlerini güldürdü, moral motivasyon aşılayıp geleceğe dair umut verdi. 

AYNI SOFRAYA OTURUP
KARAVANAYA KAŞIK SALLADILAR


Milletvekili Çelik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost, kurum yetkilileri ve çocuklar birlikte yemek yiyip sohbet ettiler.

BİZLER, EVLATLARIMIZIN
YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Hemen her yeni yıla kimsesiz çocuklar ve garip gurebayı ziyaret ederek başlayan milletvekili Çelik,  "Yılbaşı vesilesiyle evlatlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum, çocuklarımızla birlikte çok güzel vakit geçirdik, bizler evlatlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

SAĞLIK, BAŞARI VE
MUTLULUK DOLU BİR YIL DİLİYORUM

Birbirinden kıymetli her bir evladımıza, kurum yetkililerimize ve tüm insanlığa sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum” dedi.

HER DAİM YANIMIZDA OLAN
MİLLETVEKİLİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ziyaretleri sırasında Çelik'e eşlik eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost, “Her fırsatta çocuklarımız ile bir araya gelen, her daim bizleri destekleyen ve yanımızda olan Milletvekilimiz Adil Çelik’e teşekkür ediyoruz, bizler İl Müdürlüğümüz bünyesinde koruma ve bakım altında olan her bir çocuğumuzun sorumluluğu ile hareket ediyor, bu bilinçle onları geleceğe hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

HEP BİRLİKTE FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER


Milletvekili Çelik, kurum yetkilileri ve çocuklar hep birlikte fotoğraf çekilerek günü noktaladılar.

Editör: Haber Merkezi