Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Avlu 2. Etabın açılışındaki konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kısa bir süre içinde Balıkesir'e geleceğini açıkladı. 

Balıkesir'de yapılan işlerin büyüklüğüne ve şehrin geleceğine dair önemine vurgu yaptığı Avlu Yaşam Merkezi'nin açılışındaki konuşmasında Başkan Yücel Yılmaz, şu bilgiyi paylaştı: 

"Çok yakın bir süre içerisinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, Balıkesir’de yapılmış bütün yatırımların, özellikle de iş adamlarının OSB’de yapmış olduğu fabrikalarının açılışlarına şahit olacağız.

Balıkesir’in aslında çok üst noktada yatırımlar aldığını ve çok hızlı geliştiğini göreceksiniz. Açılışını yaptığımız Avlu Yaşam ve Alışveriş Merkezinin de bu gelen talebi karşılamakta zamanlaması çok iyi oldu.

Bugün, Balıkesir’de aynı anda TOKİ 4 ayrı noktada inşaat yapıyor. Sefaköy, Kuvayı Milliye, Çamlık’ın arkası ve OSB bölgesinde. Yine TOKİ vasıtasıyla 3 bin 600 konut yapılacak. Bunlar hep kent yaşamının kalitesini artıracak yerleşimler olacak.

Avlu 2. Etabıyla birlikte toplamda 800 vatandaşımızın istihdam edildiği bir yer haline geldi. Her açılan yer şehrimize katma değer katıyor."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir'i en son yerel seçimler öncesi 17 Şubat 2019'da ziyaret etmişti. 

Başkan Erdoğan, Kuvayi Milliye Meydanındaki mitingde, Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarını tanıtarak AK kadrolar için Balıkesirliler'den oy istemişti.

Editör: Haber Merkezi