Ramazan Bayramı nedeniyle organize edilen bayramlaşma programına MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, ekibiyle birlikte ev sahipliği yaptı. Kucaklaşmaşya gelen partilleri kapıda karşılayan Yüksel, gösterdikleri ilgiye teşekkür etti. 

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşmaya Ülkücü hareketin Balıkesir'deki simge isimleri Ahmet Yaraş, Adnan Gencer, Mehmet Duran, Levent Bakaroğlu, Rafet Cetinel, Hakan Afşin, Hüsnü Uçar gibi isimler de katılarak  camiayla kucaklaşıp hasret giderdi.

Başkan Ekrem Gökay Yüksel'in yönetimiyle birlikte ev sahipliği yaptığı bayramlaşma etkinliğine partinin Balıkesir'deki eski il başkanları, yöneticileri, Ülkü Ocakları temsilcileri, belediye meclis üyeleri, Kamu-Sen İl Temsilcileri ve bağlı sendikaların başkanlarıyla harakete gönül veren partililer katılarak hasbihalde bulundu.

Eski il başkanı Adnan Gencer, bayramlaşmada dava arkadaşlarıyla buluşup hasret giderdi. Başkan Yüksel'e, "bize düşen görevde her zaman harekete geçmeye hazırız" mesajını iletti. 

BAŞKAN GÖKAY'IN BAYRAM MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel'in Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesaj şöyle:

Başı Rahmet ortası bereket, sonu mağfiret ayı olan ramazan ayının sonuna gelerek, sevgi ve kardeşlik duygularının pekişmesinde büyük katkısı olan bir bayrama daha ulaşmanın sevincini yaşamaktayız.

Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların yerini sevgi ve saygıya bıraktığı, gönüllerin sevgiyle birbirine yakınlaştığı, özel günlerdir.

Türk milleti büyük bir ailedir. Gönülden gönüle kurulan sağlam köprülerle, tertemiz dua ve dileklerin himmet ve hidayetiyle bayramlaşmanın güzelliğini ve lezzetini gıyaben yaşamamız mümkündür. Geceye sabredene gündüzü bahşeden, hikmetinden ve rahmetinden sual olunamayacak Yüce Allah Türk milletinin ve mazlum gönüllerin inanıyorum ki yar ve yardımcısıdır.

Bu anlamlı bayramın önce ülkemize ve milletimize, dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe, vesile olması temennisi ile tüm Türk İslam âleminin ve Balıkesirli hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar dilerim."

Ekrem Gökay YÜKSEL

MHP Balıkesir İl Başkanı

Editör: Haber Merkezi