AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Balıkesir Eğitim Programı bir gün süren eğitimlerin ardından tamamlandı. 

Doç. Dr. Nebi Miş Erol Kaya, Hikmet Genç,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala'nın eğitimci olarak konuşmalar yaptığı Avlu kongre ve Kültür Merkezi'ndeki programın yıldızı Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz  oldu. 

AÇIKLAMALARI YANKI UYANDIRDI

Teşkilat mansuplarının yoğun ilgisini toplayan konuşmasında Yücel Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

BALIKESİR’İ TÜRKİYE
YÜZYILINA HAZIRLADIK

"Bu teşkilat Balıkesir Merkez’de iki ilçeyi ve Büyükşehir Belediyesini AK Parti'ye dahil etti. 2014'te Büyükşehir Belediyesi olarak Balıkesir'de seçimleri aldık. Ve stratejik planlar yaptık. Bu şehrimizi geleceğe nasıl hazırlarız diye. Şuan bir sloganımız var. Türkiye Yüzyılı. Biz farkında olmadan Balıkesir'i Türkiye Yüzyılı'na hazırlamaya başlamışız. Her alanda yatırım yapıyoruz. İnsanlarımızın fikrini alarak, kültürel alanda, çevresel alanda ve şehrin gelişimi alanında yatırımlar yapıyoruz. Ben tüm teşkilatımıza çok teşekkür etmek istiyorum.

BALIKESİR’E GÖÇ DEĞİL,
BALIKESİR’DEN GİDENLERİ GERİ
GETİRECEK YATIRIMLAR YAPIYORUZ

Cumhurbaşkanımız Balıkesir'e geldi. Geldiği andan gideceği ana kadar halkımızın sevgisi, coşkusu hem Cumhurbaşkanımızı, hem bu şehre bakan gözleri, hem bizleri memnun etti. 2019'dan bu yana 20 bin insanımıza istihdam sağladık. Yapılan yatırımlarla inşallah 2024'e kadar 20 bin istihdam daha sağlanacak. Gençlerimizin geleceğini inşaa edeceğiz. Tüm bunların altında bir akıl teri var, teşkilat gücü var.

Balıkesir'e dışarıdan göç değil Balıkesir'den gidenlerin geri gelmesi için çalışıyoruz. İl Başkanımızla, teşkilatımızla günün 24 saati sahadayız. Gönüllere giriyoruz, halkımızı dinliyoruz. Allah'ın izniyle Balıkesir bambaşka bir sürece giriyor. Bunun sonuçlarını da bir kaç yıl içinde alacağız” 

Başkan Yılmaz, eğitim çalışmasının konuşmacılarına Yağcıbedir Halısı hediye etti.

Editör: Haber Merkezi