Balıkesir Bölgesi üst klasman hakemi Aytekin Durmaz, hakemliği bıraktı.

Hakem İşleri Müdürlüğü'ne verdiği dilekçeyle bundan böyle gözlemci olarak görev yapmak istediğini bildiren 43 yaşındaki Aytekin Durmaz, şöyle dedi:

"Her şeyin bir başı ve bir sonu var. Hakemliğe başlamamı sağlayıp, görev yaptığım sürece yanımda olan babam Naim Durmaz ve hakemlik hayatım boyunca beni her konuda destekleyen eşim başta olmak üzere; kar, yağmur, çamur demeden birlikte görev yaptığım hakem arkadaşlarıma ve gözlemci hocalarıma, üzerimde emeği olan herkese teşekkür ediyorum."

Hakemliğe 1992 yılında başladığını, 1996 yılında C, 2000 yılında B, 2002 yılında A klasmanına yükseldikten sonra 2003 yılından bu yana üst klasman hakemi olarak futbola hizmet ettiğini kaydeden Aytekin Durmaz, daha sonra şunları söyledi:

"21 yıllık futbol hakemliğim süresince 500'ün üzerinde amatör, 415 profesyonel müsabakada görev yaptım. Yurt dışında Slovakya, Slovenya, Litvanya, Kazakistan, İrlanda, Arnavutluk ve Fransa'da Şampiyonlar Ligi eleme müsabakalarında, UEFA grup müsabakalarında ve milli maçlarda 4'üncü hakem ve çizgi hakemi olarak ülkemi onurla temsil ettim. Hakemlik müessesine bundan sonra gözlemci olharak hizmet vermek istiyorum."

Editör: Haber Merkezi