Bal-Kes taraftarının "Başbakan" ve "Komutan" lakaplarını taktığı Hırvat kaleci Andrija Vukovic, kendine ait olan kırmızı-beyazlı formayı en çok giyen yabancı futbolcu rekorunu egale etti!  Sezon başı transfer tahtasının açılması için kulübe 70 bin dolar borç para veren Vukoviç, takımın şu anda sigortası gibi.


ÖRNEK SPORCU
Balıkesirspor’un kalecisi ve kaptanı Andrija Vukovic, bugün golsuz biten  Altay maçı ile birlikte kırmızı-beyazlı formayı 146. kez giydi

TUNA AKTÜRK BULUP GETİRDİ
Balıkesirspor'u Süper Lige taşıyan 2 kulüp başkanından biri olan Tuna Aktürk'ün keşfederek kırmızı-beyazlı takımın kalesini emanet ettiği Hırvat kaleci, sezon başı transfer tahtasının açılması için kulübe 70 bin dolar borç para  vermişti!


Bal-Kes formasısını en çok giyen yabancı futbolcu ünvanıyla kulüp tarihine bugünden adını yazdıran tercübeli file bekçisi, iç sahada golsüz biten maç bitimi soyunma odasında takım arkadaşları ve yöneticilerle bu pozu verdi.

5 YILDA 146 MAÇ 
Süper Lig’de 10, 1. Lig’de 135 ve bir kez de Türkiye Kupası müsabakasında Balıkesirspor forması ile maça çıkan Hırvat eldiven TFF 1. Lig'in 20. haftasındaki Altay maçıyla 146. maçını oynadı 

DAĞLI PLAKET VERDİ
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Kadir Dağlı, TFF 1. Lig'in 20. haftasında Atatürk stadında oynanan Altay maçı öncesi Hırvat kaleci Andrija Vukovic’e 146. maçı nedeniyle plaket ile 146 sırt numaralı özel forma hediye ederek tebrik etti.

 

ASLINDA REKORU 2 YIL ÖNCESİ KIRDI
Bu arada, "en fazla forma giyen yabancı oyuncu" rekorunu yaklaşık 2 sezon öncesi kıran Vukovic'e, bugün böyle bir jest yapılması da manidar bulundu.


YANLIŞ HESAP, YANLIŞ PAYLAŞIM

KULÜP YANILTTI!
Vukovic'in, Balıkesirspor formasını en çok giyen oyuncu olarak açıklanması kırmızı-beyazlı camiada şaşkınlık yarattı. 

Kulüp yönetimi ilk açıklamasında "en çok forma giyen oyuncu" paylaşımı yaptı.

Camiadan gelen tepkiler üzerine, sosyal medya hesaplarından facebook'taki paylaşım "yabancı futbolcu" şeklinde değiştirilmek zorunda kaldı.

Kulübün twitter hesabında ise, yanlış anlaşılmalara yol açan paylaşım duruyor!

BU İSİMLERE SAYGISIZLIK
Balıkesirspor formasını en uzun süreli giyen futbolculardan bazıları..


Hem bu futbolcular karın tokluğuna oynadı. Hepsinin aldığı parayı toplasınız, Vukovic'in bir sezonluk kazancı etmeyebilir!

 


 

Editör: Haber Merkezi