Balıkesir'de kırmızı-beyazlı renklere gönül verenlerin duyduğunda heyecanlandığı son dakika gelişmesi yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 32 ay sonra kulübü ziyaret etti. 

32 AY SONRA BİR İLK
Amatör futbol karşılaşmalarının oynandığı Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi'nde süren çalışmaların son durumunu görmek üzere bölgeye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YılmazBalıkesirspor Kulübü'ne  sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz, kırmızı-beyazlı kulübe en son 23 Nisan 2019'da gelmişti. 

Bir yandan ekonomik kriz ile cebelleşen, diğer yandan lige tutunmaya çalışan kırmızı-beyazlı kulübe gelişinde Yılmaz'ı, kulüp başkanı Nedim Ömer ile ekibi karşıladı.

UÇK ve TESİS
SORUNUNA DESTEK SÖZÜ

Yılmaz
, kırmızı-beyazlı yöneticiler ile bir süre görüştü. Yönetimin transfer yasağının sürmesine neden olan UÇK dosyalarıyla tesisleşme konusunu ilettiği başkan Yılmaz, destek sözü verdi. Beraberindeki kurmaylarına projelerin hazırlatılması amacıyla talimat verdi.

Yılmaz, Kulübün teknik direktörü Uğur Boyacıoğlu ile de tanışıp Kırmızı-Beyazlı takımın kapasitesi hakkında bilgi aldı. 

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Genel Başkanı Metin Mengüç'ün de hazır bulunduğu ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Akif Şencan, Fen İşleri Dairesi Başkanı Dr. Ayhan Arık da başkan Yücel Yılmaz'a eşlik etti.

Başkan Yılmaz'ın kulübe 32 ay sonra gerçekleştiridiği ziyarette kulüp yöneticileriyle görüşmesi samimi bir havada gerçekleşti,

BAŞKAN KOLTUĞUNA OTURTULDU

Kulüp yöneticilerinin ziyareti sırasında başkan koltuğuna oturttuğu Yılmaz, "buraya oturunca vermemek olmaz" diyerek kendisine iletilen talepleri değerlendireceğini söyledi. 

Bilindiği üzere kırmızı-beyazlı kulüp, altyapıya dahi oyuncu transferi yapamıyor. 

Editör: Haber Merkezi