Balıkesirspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turunda 3. Lig ekibi Yeşilyurt D.Ç. Ofspor’a 1-0 mağlup olarak kupa serüvenine nokta koydu.  

Kırmızı-Beyazlı takım, Trabzon ekibi karşısında tamamı genç oyunculardan oluşan bir kadro ile mücadele etti. İlk devresi golsüz sonuçlanan maçta Ofspor'a tur getiren tek golü 68. dakikada Oktay Bala kaydetti.

Ali Rıza Altunbakır, Mehmet Gökhan Ceylan, Muhammet Mahmut Delimazı hakem üçlüsünün yönettiği maçta Balıkesirspor, şu kadrosuyla mücadele etti. 

Yasin Yiğit Berber, Bedirhan Kolkoparan, Berk Tosun (Dk. 46 Sedat Yiğit Kurnaz) , Enes Karabulut, Abdullah Adıyaman, Güney Çelik Keleş, Görkem Altun, Hasan Can Bingül (Dk. 69 Doğanay Avcı), Umut Can Akçaoğlu (Dk. 69 Hasan Türker), Ümit Doğru (Dk. 85 Ali Fuat Yılmaz), Berkay Aykurt (Dk. 79 Hüseyin Karabey)

TEKNİK DİREKTÖR NE DEDİ?

Balıkesirspor'un başında 3. resmi maçına çıkan teknik direktör Uğur Balcıoğlu, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, altyapıdan gelen genç oyuncuları ve az forma şansı bulan isimleri sahaya sürerek durumlarını görmek istediğini belirtti. 

Balcıoğlu, "Zorlu lig mücadelesi nedeniyle A takım kadrosunda yer alan önemli oyuncularıma maç kadrosunda yer vermedim. Ancak genç kardeşlerimden de turu atlamalarını istedim. Balıkesirspor forması her maçı kazanmak için sahaya çıkar, biz her ne kadar bazı kazanımlar elde etsek de Türkiye Kupasına veda ettiğimiz için üzgünüz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi