U-21 Liginin son haftasında Manisaspor ile karşılaşan Balıkesirspor, sahadan 4-1 galip ayrılarak U-21 Ligini şampiyon olarak tamamladı. Balıkesirspor Kulübü, şampiyon kadroda yer alan 4 futbolcuyla daha profesyonel sözleşme imzaladı.


SAHA: Ali Hikmet Paşa Tesisleri

Hakemler: Metin Ataç, Mücahit Şentürk, Oğuzhan Yiğit Karpuz, İlayda Çetiner

Balıkesirapor : Asil Kaan Eryılmaz, Mehmet Mert Tekin, Yunus Emre Karaman, İbrahim İçuz, Enes Başkurt, Çağatay Vatan, Akçan Deniz Sayar, Emre Akkaş, Serdar Güncü, Rahmi Anıl Başaran, Şaban Tükenmez

Manisaspor: Kubilay İsmail Zihni, Fatih Uludağ, Anıl Bozkurt, Muammer Umut Kezgiz, Yusuf Boran Yılmaz, Muhammet Furkan Kaplan, Emir Tahir Koşan, Mustafa Ünal, Cemal Haktan Tozlu, Orhun Cenan, Taha Çalışkan

Sarı Kartlar: Dk 80 Emre Akkaş (Balıkesirspor B), Dk 67 Yusuf Boran Yılmaz, Dk 75 Cemal Haktan Tozlu (Manisaspor)

Goller: Dk 14 Serdar Güncü, Dk 20 ve 54 Şaban Tükenmez, Dk 83 Akçan Deniz Sayar (Balıkesirspor Baltok), Dk 38 Muammer Umut Kezgin (Grandmedical Manisaspor)
 

DÖRT FUTBOLCUYLA PROFESYONEL SÖZLEŞME

Bu arada, Balıkesirspor Kulübü ligi zirvede tamamlayan U-21 takımından  Serdar Güncü, Mehmet Mert Tekin, H. Raşit Oybak ve Kaan Kayalı ile profesyonel sözleşme imzaladı. Oyuncularımıza profesyonel hayatlarında başarılar dileriz.

Editör: Haber Merkezi