BALIKESİR'in 'Anadolu Beyi' Rona Yırcalı, kurucuları arasında babası merhum A. Sırrı Yırcalı'nın da bulunduğu Balıkesirspor Kulübünün yeni yönetimini kabul etti.

BEST'teki buluşmada Yırcalı, kulüp başkanı Nedim Ömer beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle kırmızı- beyazlı kulübün dünü, bugünü, geleceği üzerine istişarede bulundu.

Kulüp yöneticileri, Yırcalı Holding'in patronu Rona Yırcalı’ya; 30 Temmuz 1967'de Şükrü Ersoy'un Balıkesirspor ile Şöhretler Karmasını karşı karşıya getiren maçta annesi Müşerref Yırcalı'nın başlama vuruşu yaptığı anı içeren fotoğraf ile adının yazıldığı 10 numaralı forma hediye edildi.

KULÜP YÖNETİMİNDEN TEŞÜKKÜR

Kulüpten ziyaretle ilgili yapılan açıklamada “Kulübümüzün her daim destekçisi olan Sayın Yırcalı’ya; mütevaziliği, samimiyeti ve misafirperverliği için teşekkür ederiz.” denildi.

Balıkesirspor yönetimin Yırcalı'ya yaptığı ziyaret sonrası kulübün sosyal medya platformu facebook hesabından teşekkür mesajı paylaşıldı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"SAYIN RONA YIRCALI'YA TEŞEKKÜRLERİMİZLE

Başkanımız Nedim Ömer ve Yönetim Kurulumuz, şehrimizin saygın iş adamlarından Rona Yırcalı’yı ziyaret etti.

Sayın Rona Yırcalı’ya; 30 Temmuz 1967'de Balıkesirspor ile Şöhretler Karmasını karşı karşıya getiren Şükrü Ersoy'un jübilesinde Müşerref Yırcalı Hanımefendi’nin (Rona Beyin annesi) başlama vuruşu yaptığı anı içeren fotoğraf ile 10 numaralı Balıkesirspor forması hediye edildi.

Kulübümüzün her daim destekçisi olan Sayın Yırcalı’ya; mütevaziliği, samimiyeti ve misafirperverliği için teşekkür ederiz."

Editör: Haber Merkezi