Balıkesirspor için başlatılan destek kampanyasına esnaf ve sanatkar kayıtsız kalmadı. BESOB Başkanı Fehmi Erdem, “Futbolcumuzla, teknik heyetimizle, yönetimimizle, taraftarımızla birlik olup bu zor günleri atlatacağız” dedi.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nde (BESOB) toplanan oda başkanları Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından başlatılan kampanya için gerekeni yapacaklarını kamuoyuna duyurdu. 


BESOB Başkanı Fehmi Erdem destek kampanyası için kayıtsız kalamayacaklarını ifade ederek “Şehrimizin en büyük marka değeri olan Balıkesirspor’umuz için Balıkesir esnaf odaları taşın altına elimizi değil gövdemizi koymaya her zaman hazırız. Kırmızı beyazlı renklere gönül veren tüm esnafımız ve hemşehrilerimizi gönüllülük esası olmak kaydı ile bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum. Biz oda ve kooperatif başkanları olarak şahsımız adına karınca kararınca desteğimizi vereceğiz. Oda ve kooperatiflerimizin üyeleri de kampanyaya kayıtsız kalmayacaktır” diye konuştu. 

“ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN”


TFF 1. Lig’de mücadele eden ve 2 sezondur transfer yasağı bulunan ve maddi yönden de zor günler geçiren Balıkesirspor’un bunlara rağmen ligi bırakmadan mücadele verdiğinin altını çizen Başkan Fehmi Erdem “Balıkesirlilik ve taraftarlık duygusu ile takımımızın bu zor gününde yanında olmalıyız. Balıkesirspor yönetimini bu yolda yalnız yürütmeyeceğiz. Bizlerde sivil toplum kuruluşları olarak el ele, gönül gönüle vererek bu zor günleri atlatacağımıza inanıyoruz. Futbolcumuzla, teknik heyetimizle, yönetimimizle, taraftarımızla birlik olarak bu zor günleri atlattıktan sonra Balıkesir her alanda reklamının yapıldığı, adının duyulduğu süper ligde mücadele etmesi için gereken seferberliği yapmaktır” dedi.
Esnaf Odaları Birliği’nde düzenlenen toplantıya merkez esnaf oda başkanlarının yanı sıra esnaf kefalet kooperatif başkanları ve sanayi kooperatif başkanı da katıldı.

Editör: Haber Merkezi