Antrenmanda barfiks çektiği kale direğinin üzerine devrilmesi sonucu beyin kanaması geçiren ve tüm çabalara karşın hastanede yaşamını yitiren Balıkesirspor'un genç futbolcusu Ali Gündoğan bugün son yolculuğuna uğurlandı. Genç futbolcunun tabutu, kırmızı beyaz renkli Balıkesirspor bayrağına sarıldı. 
PTT Birinci Lig takımlarından Balıkesirspor'un U-19 oyuncusu Ali Gündoğan için bugün saat 11.00'de Balıkesirspor'un Alihikmetpaşa Tesisleri'nde tören düzenlendi. Törene, Balıkesir Belediye Başkanı MHP'li İsmail Ok, Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Metin Mengüç, futbolcular, altyapı oyuncuları ile siyasi partilerin temsilcileri katıldı. 

Ölümü ile ailesi ve spor camiasını üzüntüye boğan genç futbolcunun tabutu kırmızı beyaz Balıkesirspor bayrağına sarıldı. 20 numaralı forması da tabutun üstüne serildi. Takım arkadaşları da formalarını giyip, Ali Gündoğan'ın fotoğraflarını taşıdı. Anne Ayfer Gündoğan ve baba Hamit Gündoğan ile kardeşi Zeynep Gündoğan, son kez tabuta sarılıp gözyaşı döktü. 

Acılı anne Ayfer Gündoğan'ın, "Yaktın beni oğlum. Tabut sana yakışmadı oğlum" diyerek, ağlaması yürekleri burktu. Dualar okunduktan sonra Ali Gündoğan'ın tabutu kulüp tesislerinden İvrindi İlçesi'ne bağlı Geçmiş Köyü'ne götürülüp, öğle namazının ardından toprağa verildi. Köydeki cenazeye Balıkesirsporlu yöneticiler ve futbolcular da katıldı. 

KALE DİREĞİNİN ALTINDA KALDI 

Balıkesirspor U-19 oyuncusu Ali Gündoğan 6 Eylül Cuma günü antrenmanda barfiks çektiği kale direğinin üzerine devrilmesiyle ağır yaralanmış ve kaldırıldığı Balıkesir Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti. 

KULÜP, DAHA ÖNCE DE ACILAR YAŞAMIŞTI 

Balıkesirspor daha önce de buna benzer acılar yaşamıştı. Balıkesirspor'un eski futbolcularından Erhan Kayar 15 Mart 2011, Emre İncemollaoğlu ise 25 Nisan 2011'de geçirdiği kazada yaşamını yitirmişti.
Editör: Haber Merkezi