Balıkesirspor taraftar grupları 10 Kolikler ve 1966 Balıkesirspor Taraftarlar Derneği, mevcut kadro yapısıyla ligde barınması zor görünen kırmızı-beyazlı takımın geleceğine dair endişlerini ortak açıklama yaparak dile getirdi.

Taraftarlar grupları, yanlış yönetim tercihleri sebebiyle kulübün içine sürüklendiği maddi dar boğazdan kurtulması ve transfer tahtasının açılması amacıyla Vali Hasan Şıldak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın öncülüğünde oluşturulan kurulan komisyona, "elimizi çabuk tutalım" çağrısında bulundu.

10 Kolikler ve 1966 Balıkesirspor Taraftarlar Derneği'nin açıklaması şöyle: 

“Şehrimizin Kıymetli Büyükleri; Sayın Valimiz Hasan Șıldak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz. Öncelikle șehrimizin en büyük markası Balıkesirspor’umuzu sıkıntılardan kurtarmak, ilk olarak "Transfer Tahtası"nı açmak adına göstermiş olduğunuz çabalar için teşekkür ederiz.

Biliyoruz ki bu durumdan kurtulmak için kurulan komisyon ile birlikte yoğun uğraşlar verilmektedir.

Bizler de gelişmeleri heyecanla bekliyor, yarı transfer sezonunun bitmesine üç gün kalmasından dolayı büyük endişe duyuyoruz.

Türkiye genelinde FIFA'dan aldığı ceza neticesinde Bursaspor harici bütün kulüpler transfer tahtasını açmış bulunmaktadır.

Şunu da belirtmek istiyoruz ki; Cumhuriyetimizin 100. yılında 3.Lige küme düşmek, 81 il 123 kulüpten tahtayı açamayan tek camia olmak, Büyük Balıkesirspor'a yakışmaz ve Kuva-yi Milliye Şehrinde derin bir üzüntüye sebep olur.

Sizlerden ve Balıkesirspor'umuzu kurtarmak adına kurulan komisyondan bir an önce güzel haberler bekliyor, bizleri bu durumdan kurtarmanızı ümit ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi