- Balıkesirspor'un 2-0 kazandığı maçtan sonra spor ahlakına yakışmayacak bir gelişme yaşandı. Uşakspor kafilesini taşıyan otobüs bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Balıkesir-İzmir yolu Pamukçu mevkiindeki olayda Uşakspor Sportif Direktörü Hasip Hayırcı yaralandı. Olay spor kamuoyunda büyük tepki topladı.
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Uşakspor kafilesini taşıyan otobüse yapılan taşlı saldırıyla ilgili açıklama yaptı.
Olayın faillerinin yakalanması için gerekenin yapılacağını bildiren Vali Ustaoğlu, Uşakspor kafilesine de geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kendini bilmez bir kişi tarafından gerçekleştirilen olayla ilgili açıklamasında "Bugün ilimizde oynanan Balıkesirspor ile Uşakspor arasındaki futbol müsabakasından sonra Uşakspor kafilesini taşıyan otobüse şehir dışında Pamukçu mevkiinde seyir halinde iken kendini bilmez bir kişi tarafından taş atılması sonucu Uşakspor Sportif Direktörü Hasip Hayırcı’nın yaralandığını öğrendim.
Hocamıza ve Uşakspor kafilesine geçmiş olsun diyor, olayın faili yada faillerinin yakalanması için ne gerekiyorsa yapılacağının bilinmesini isterim." ifadelerini kullandı.
Bu arada, Balıkesir'de yaşanan olay spor kamuoyuna büyük tepki topladı.