Balıkesir Kahveciler Odası Başkanı Recep Çelik'in ani vefatı ile boşalan görevine yönetim kurulunun seçtiği Davut Acar geldi.

ESOB Başkanı Mesut Aşanel, Davut Acar'a hayırlı olsun ziyaretine gidip başarılar dilerken Recep başkan ile ilgili anılar sohbeti hüzne boğdu. Başkan Çelik'in ruhu bir kez daha yad edildi

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Recep Çelik'in yerine yönetim kurulu, Oda Başkan vekili Davut Acar'ı Başkan seçmişti. yeni Başkanı Davut Acar'ı makamında ziyaret eden Besob Başkanı Aşanel , hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Balıkesir Esnaf ve sanatkarları odalar birliği Başkanı Mesut Aşanel Başkan Vekilleri Necdet Erkan, Kazım Avcı, Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Erdem , Kahveciler Odası Başkanı Davut Acar ve yönetimini ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.Ziyarette Başkan Vekili Mehmet Doğandemir hazır bulundu.

Rahmetli Çelik ile uzun yıllar beraber çalıştıklarını belirten Besob Başkanı Mesut Aşanel sadece bir oda başkanını değil bir dostu, bir arkadaşı, bir kader ortağını kaybettikleri için yaşadığı derin üzüntüyü anlattı. Recep Çelik ile ilgili pek çok anısı bulunduğunu kaydeden Başkan Aşanel yüreğindeki acıyı asla tarif edemeyeceğini söyledi.

Yeni Kahveciler Odası yönetimine ve başkanına da başarı dileyen Mesut Aşanel her zaman her şekilde yeni yönetime ve başkana destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Kahveciler Odası Başkanı Davut Acar da ESOB Başkanı Mesut Aşanel ve Besob yönetimine ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek Başkan Recep Çelik'e yakışır bir şekilde kahveci esnafını temsil edeceklerini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi