Altıeylül ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Hasan Avcı, Plevne Mahallesi’ndeki İsmail Akçay Parkı ve Millet Kıraathanesini 6 Eylül’de yapılacak açılış töreni  öncesi yerinde inceledi. 


 

Başkan Avcı, Millet Kıraathanesi ve dünyaca ünlü maratoncu İsmail Akçak adına yapılan parkla ilgili şu bilgileri verdi:  
"2018 yılı şantiye yılı olacağını demiştik. O çalışmalara başladığımız yerlerden biri de burasıydı. Yapımı tamamlanmak üzere olan parkımızın kafeterya kısmını bir iki gün içinde açıyoruz. 
Millet Kıraathanesi kısmı tamamen bitti. Milli Kütüphaneler Genel Müdürü ile bir protokol imzaladık. Önümüzdeki hafta burayı hazır hale getirecekler. 
6 Eylül Cuma günü 18.00’de açılışını yapacağız. 

HAYIRLI OLSUN
Çocuklarımızın hem kütüphanesinden istifade edecekleri, derslerini yapabilecekleri, farklı etkinlikler için kullanabilecekleri ayrı bir salonu olan alanı mahallemize kazandırmış olduk. 
Plevne mahallemiz başta olmak üzere Altıeylül’de yaşayan bütün vatandaşlarımıza hayırlı olsun. 

GÜNDOĞAN'A DA YAPILACAK
Mahallelerimizde vatandaşlarımızın istifadesine sunabileceğimiz Millet Kıraathanesi yapacağımızın sözünü vermiştik. Bunlardan ikincisi, 2. Gündoğan mahallemizde Cuma Pazarı yanına kaba inşaatı biten Sultan Alparslan Kültür Evi. 

Ayrıca Asuva park yanındaki alanda kapalı yüzme havuzu projemizin içinde çocuklarımızın gençlerimizin yararlanabileceği 350 m2’lik bir alanı da Millet Kıraathanesi ve Kafeterya bölümü olarak ayırdık. 
Kademe kademe bütün mahallelerimizi planlamaya alıyoruz"

MİLLİ GURURUMUZ AKÇAY'A YAKIŞTI
Parkımız İsmail Akçay abimizin şanına yakışan bir park oldu. 
İsmail Akçay Parkını vatandaşlarımızın 24 saat kullanımında olabilecek, aktif ve canlı bir alan haline getirdik. Muhtarlık binamızı temizledik. Parkımızın %95’i bitti. Çok yakında oyun gurubu montajı yapılacak.” 

 

Editör: Haber Merkezi