DURSUNBEY'de dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı sonrası, Balıkesir'in en fazla köyüne sahip ilçede  hemen her yer beyaz örtüyle kaplandı. renkli görüntülerin oluştuğu ilçede vatandaşlar beyaz güzelliğini keyfini çocuklarıyla birlikte kar topu oynayacak çıkardı.  

EKİPLER 7/24 SAHADA

İlk bilgilere göre, ilçenin bazı yerleşim birimlerinde kar kalınlığı 30 santime ulaştı. İlgililer, lapa lapa gelen yağış sonrası 38  köy yolunda ulaşımın durduğunu bildirdi. Ulaşım, Dursunbey-Balıkesir yolunun bazı kesimlerinde de aksamalı olarak yapılabilirken, sürücüler dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. 

Belediye Başkanı Başkanı Ramazan Bahçavan, karla mücadele ekiplerinin 4 Greyder, 7 Loader, 2 Kazıtıcı Kamyon, 4 Kazıyıcı Traktör, 3 Mobil Tuzlama Aracı ev 34 personel ile 7/24 çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

Dursunbey Belediyesi Fen İşleri ekipleri ana arterler ve sık kullanılan yollarda karla mücadele çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi şantiyesinde kurulan karla mücadele koordinasyon merkezinde çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu…

Başkan Bahçavan, Dursunbey'de karla mücadele ekiplerinin 4 Greyder, 7 Loader, 2 Kazıtıcı Kamyon, 4 Kazıyıcı Traktör, 3 Mobil Tuzlama Aracı ev 34 personel ile 7/24 çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

Editör: Haber Merkezi