BALIKESİR Bigadiç'te belediye başkanı İsmail Avcu'nun yeni dönemindeki prestij projeleri arasında yer alan  Millet Bahçesi'nde çalışmalar hız kazandı.

İlçe girişindeki çay kenarı mevkindeki 1071 dönümlük alana yapılan ve ilçe halkının görüş ve önerilerinin de dikkate alınarak projelendirilen Millet Bahçesi, Balıkesir'in bor cevheri yanında eti ve helvasıyla ünlü ilçesine ayrı bir güzellik katacak.

YÜCEL BAŞKAN
İLE VEKİLLERE GÖSTERDİ

Başkan Avcu, bugün ilçeyi ziyarete gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Bigadiç Kaymakamı  Mehmet Ali Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık'la  birlikte yapımına devam edilen 'Millet Bahçesi' proje alanında incelemelerde bulundu.

Müteahhit firma yetkilileri Tamer Olgaz ve  Hasan Baylavlı proje hakkında bilgiler aktarırken Belediye Başkanı İsmail Avcu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile milletvekillerine destekleri karşılığında teşekkür etti. 

BAŞKAN AVCU : 
CAZİBE MERKEZİ OLACAK

"Kadim ve bereketli şehrimiz Bigadiç’imiz için hepbirlikte çalışmaya devam ediyoruz" diyen İsmail Avcu, projeyle ilgili şu bilgiyi paylaştı: 

"İlçemiz girişi çay kenarı mevkiinde yaptığımız 1071 dönümlük Millet Bahçesi projesi rekreasyon alanında yöresel mimaride taş yapı köy evleri, göletler, paramator uçus pisti, meyve bahçeleri ve yürüyüş  alanların bulunduğu, yapımı tamamlandığında hemşehrilerimizin, ilimizin, çevre il ve ilçelerdeki vatandaşlarımızın nefes alacağı, dinlenme ve eğlenme alanı olacak olan Millet Bahçesi Rekreasyon alanında yapılacak çalışmaları yerinde inceledik.
Daha güçlü bir Bigadiç için ve Bigadiç'i hak ettiği noktaya taşıyacak projelerimiz üzerinde çalışmaya devam edeceğiz."

BİGADİÇLİLERE TEŞEKKÜR
Proje aşamasında ilçe halkının görüş ve düşüncelerini de aldıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Avcu, şunları söyledi:

"İlçemiz girişi çay kenarı mevkiinde yaptığımız 1071 dönümlük Millet Bahçesi projemiz için bizlerle paylaştığınız fikir ve önerilerinize canı gönülden teşekkür ederim. 
Bakanlığımızca görevlendirilen yetkililerimiz, Balıkesir Milletvekillerimiz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız ve bu işe gönül bağlayan, katkı sağlayan ekibimiz ile birlikte görüşlerinizi değerlendirdik. 


Hepbirlikte Kadim ve bereketli şehrimiz Bigadiç’imiz için üretmeye, Bigadiç'i hak ettiği noktaya taşıyacak projemize katkılarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum."

Editör: Haber Merkezi