Çok değil, 8-10 yıl öncesine kadar 'batının doğusu' diye anılan ilçenin kaderi, belediyede Ramazan Bahçavan döneminin başladığı günden buyana geliştirilen projelerde değişti. Ulaşım sorunu hemen hemen ortadan kalktı, temelleri yeni atılan Organize Sanayi Bölgesinde şimdiden 8. firma yerini aldı.

BALIKESİR'in Dursunbey ilçesinde işler tıkırında gitmeye başladı. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın özel çabalarıyla kurulan Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcıların ilgisi arttı. Altyapı çalışmalarının son sürat devamk ettiği OSB'de yeni bir firmaya daha yer tahsisi yapıldı.


BELEDİYEDE İMZA TÖRENİ
Dursunbey Belediye Başkanlığında gerçekleşen törende, Cey-San firmasına yer tahsini içeren sözleşmeye  Kaymakam Emrullah Temizkan, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile Cey-san Peynirlicik Gıda İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. adına Ali Ceylan imza koydu. 
İlçeye kurmayı planladıkları fabrikanın temelini kısa sürede atacaklarını bildiren Ali Ceylan,  Dursunbey'i tercih etmelerinde rolü büyük olan Belediye Başkanı Bahçavan'a OSB'de sundukları 5. derece teşvik bölgesi avantajı nedeniyle teşekkür etti. 


FABRİKASINI DURSUNBEY'E GETİRİYOR
Belediye Başkanı Ramazan Başçavan, son gelişmeyle ilgili şu açıklamayı yaptı.
"OSB'mizde 8. firmaya da yer tahsisini yaptık. İstanbul merkezli Cey-San Peynirlicik Gıda İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Çanakkale Ezine'de bulunan fabrikasını Dursunbey OSB'mizde bulunan 4394,90 m2'lik alana taşıyor. 
Zincir marketler ve toptan satış mağazalarına Peynir üretimi yapacak olan firma bölgemizdeki süt potansiyelinden de yararlanacak. Kaymakamımız Emrullah Temizkan ile birlikte tahsis imzalarını attığımız bu firma ilçemize hayırlı, uğurlu olsun..."

Editör: Haber Merkezi