Dünyanın en büyük 4’üncü turizm fuarı olan 24. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)  bugün Edremit Belediyesi’nin de katılımıyla Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Her yıl 60.000’in üzerinde turizm sektörü profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu seyahat fırsatlarından yararlanmak isteyen yerli ve yabancı turistleri ağırlayan EMITT,  bu yılki açılışını yaptı.  


Edremit Belediye Başkanı Arslan, zeytin fidanı dağıt

30 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında kapılarını açan EMITT’te Edremit Belediyesi, bölgesel ve uluslararası turizmin gelişmesine katkı sunmak amacıyla turizm fuarında bu yıl da yerini aldı. 24’üncüsü gerçekleştirilen fuarda Edremit Belediyesi bu yıl, Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nin, 3. salonun B-320 numaralı standında ziyaretçilerini ağırlıyor.

Edremit Belediyesi standında fuarın ilk gününde, Kuzey Ege’nin incisi Edremit’in masmavi denizi ve Kaz Dağları’nın oksijen deposu, yeşil doğası konuklara anlatılıyor.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “İlçemizi ulusal ve uluslararası kitlelere tanıtabilmek için fuardaki yerimizi aldık. İlçemizde dört mevsim turizme biraz daha ivme kazandırmayı hedefliyoruz.

Edremit’i dört mevsim tercih edilen bir turizm kenti haline getirmek öncelikli amacımız.

Edremit Belediyesi olarak kendi ürettiğimiz zeytin ve zeytinyağımızı, Kaz Dağları’nın endemik ve sağlığa faydalı bitkilerini, yöresel yemeklerimizi konuklara tanıtıyoruz.


Balıkesir ekibi ziyaret ettikleri Gaziantep standında belediye başkanı Fatma Şahin'le sohbet etti

İlçemizin deniz, termal, kış turizmi gibi farklı turizm imkanlarını bir arada bulundurduğundan bahsederken; başta Antandros Antik Kenti, Atatürk Evi, Sıdıka Erke Etnografya Müzesi gibi önemli tarihi değerlerimizin de tanıtımını yapıyoruz”dedi.

Editör: Haber Merkezi