DURSUNBEY Belediyesi, vatandaşların ortak kullanım alanlarındaki malzemeleri kırıp, dökenlerin yanına kar kalmaması için çalışma başlattı. Zarar gören bölgelerdeki güvenlik kameralarını takibe alan Belediye,vandallardan hesap sormak için harekete geçti.

Belediye yetkileleri, ilçedeki ortak kullanım alanlarında bulunan malzemelere verilen zararı görüntü altına aldı. Belediye, oturma banklarının parçalandığı, kamelyanın yıkıldığı, tuvalet duvarlarının kırıldığı fotoğrafları kamuoyu ile paylaştı. 

Durbunbey Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından aktarılan fotoğrafların altına; "Son günlerde sistematik bir şekilde, bazı vandallar tarafından çocuklarımızın oyun, vatandaşlarımızın ise ortak kullanım alanları bu hale getirildi.

Hemşehrilerimiz ile paylaşmaktan esef duyduğumuz bu görüntülere vesile olanları kınıyoruz. Olayla ilgili hukuki süreç belediyemizce başlatılmıştır.

Bu tür olaylara şahit olan vatandaşlarımızın, ivedilikle ALO 153 Zabıta hattımıza ihbarda bulunmalarını önemle rica ediyoruz...' notu düşüldü. 

Ortak kullanım alanlarındaki malzameleren verilen zararın maddi boyutu bu yıl içerisinde 3 millon lirayı buldu. 

Editör: Haber Merkezi