Muzaffer,  2018 yılında yakalandığı lösemi hastalığıyla iki yıl mücadele etti. Bu süreçte hayallerini ertelemek zorunda kalan Muzaffer, umudunu ve yaşam sevincini hiç kaybetmedi.

 

Zorlu bir süreç geçirdi

 

Muzaffer'in bu mücadelesinde en büyük destekçileri annesi Selma Hanım ile babası Mustafa Bey oldu. Muzaffer'in bu savaşta "Muzaffer" olmasında pelerin takmayan kahramanlardan birisi olan annesi Selma Hanım "Oğlumun hastalığı 2018'de grip belirtisiyle başladı. İki yılı bulan bir tedavi surecimiz oldu. Hamdolsun su an tedavimiz bitti. Fakat zorlu bir süreç geçirdik" dedi. 

 

 

Muzaffer hayallerine kavuşsun

 

Muzaffer'in durumundan haberdar olan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AVCI, ALGEM'e(Altıeylül Gelişim Merkezi) talimat vererek "Muzaffer hayallerine kavuşsun" dedi. Bunun  üzerine GÜREL ailesine ulasan ALGEM ekibi, aileye “Hayallerime Işık Ol” projesini anlattı. Bu durumdan çok memnun kalan baba Mustafa GÜREL "Muzaffer ile bizzat görüşmeye geldiler. Ona hayalleri soruldu. Çok memnun kaldık. Ailecek Altıeylül Belediye Başkan’ı Hasan AVCI ile ALGEM'e ve Balıkesir Sportif Havacılık Kulübü’ne çok teşekkür  ediyoruz"  diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 

 

Hayallerimi sordular

 

Bu mücadelenin başkahramanı Muzaffer'in heyecanını ve sevincini görmek her şeye değer. Doğum gününde Muzaffer’e sürpriz yapan ALGEM ekibi ona hayallerini sordu. Muzaffer’in ise cevabı belliydi… Bulutlar… Yaşadığı zorlu süreçte sosyal ve fiziksel aktivitelere katılma imkânının olmadığını söyleyen Muzaffer, "Altıeylül Belediyesi bize ulaştı. Bana hayallerimi sordular ve ben buna çok memnun oldum.

Ne yalan söyleyeyim... Benim de yıllardır aklımda olan bir hayalim vardı. Yamaç paraşütü... Yani çok istiyordum. Hani böyle biraz adrenalin... Maceralı bir deneyim olacağını düşünüyordum. Yani açıkçası hem heyecanlıyım hem mutluyum.

Teşekkürler Balıkesir Sportif Havacılık Kulübü; teşekkürler ALGEM; teşekkürler Hasan AVCI"  dedi.

 

 

 

Hedefi Doktor olmak

 

Muzaffer’in bu heyecanlı gününde onu yalnız bırakmayan Hasan AVCI “Ben öncelikle Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü ALGEM personeli arkadaşlarımıza ve Balıkesir Sportif Havacılık Kulübü mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinliği bugün hem Muzaffer'i mutlu etmek adına hem de gerçekten Altıeylül’de yaşayan çocuklarımızın mutlu olabilmesi için nasıl bir birlikteliği bir araya getirebileceğimizi göstermek adına güzel bir organizasyon yapmış oluyoruz. “Hayallerime Işık Ol” projesi adı altında çocuklarımızla bir araya gelen arkadaşlarımız, Muzaffer'in de doğum gününde hayalini sormuşlar. Muzaffer de onlara uçma hayalinden bahsetmiş. Arkadaşlarımız da Balıkesir Sportif Havacılık Kulübü ile bir araya gelerek bugünkü bu organizasyonu gerçekleştirmişler. Ben öncelikle Muzaffer'in bu güzel hayallerinin daha geniş kapsamda büyüyerek ve artarak devam etmesini diliyorum. Demin kendisine sordum, hedefim tıp dedi. İnşallah çalışacak, yarın kendisi de çok güzel bir doktor olarak hem ailesine hem etrafında hem de bu millete çok güzel hizmetler yapacak” dedi. AVCI, ağabeyleri olarak çocukların yanında olmaya devam edeceğini ve ALGEM’in bundan sonra da “Hayallerime Işık Ol” projesi ile Altıeylül’de yaşayan çocukların hayallerini imkânlar çerçevesine gerçekleştirmeye devam edeceğini dile getirdi.

 

Gökyüzü, Bulutlar ve Özgürlük

 

Orada olmalıydınız… Muzaffer’i görmeliydiniz… Kanatları kaşınan bir kartal gibi o anı bekliyordu. Kendisi için toplanan insanlara baktı. Çaktırmadan da pilotları süzüyordu… Sonra hazırlıklar başladı. Muzaffer’in heyecanı biraz daha arttı. Uçuşa dakikalar kalmıştı. Fakat Muzaffer’in bilmediği bir şey vardı. Küçük bir sürpriz…

 

Kanatları Kaşınan Bir Kartal Daha Vardı

 

O ana şahitlik etseydiniz, aklınıza “Londra 2012 Olimpiyat Oyunları” açılış seremonisi gelirdi. Helikopterden smokini ve paraşütü ile atlayıp Kraliçe II. Elizabeth’e refakat ettikten sonra görevinin başına dönen James BOND… Muzaffer hazırlıklarını tamamlarken Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AVCI  “Ben de Muzaffer ile gidiyorum” dedi. Bu sadece Muzaffer’e değil herkese sürpriz olmuştu. Hazırlıklar tamamlandıktan sonra takım elbisesi ile Muzaffer’in arkasından kalkış yapan Hasan AVCI, yere indikten sonra Muzaffer ile buluştu. Daha sonra da başka bir göreve doğru yola çıktı.

 

Muzaffer ve Hasan AVCI, yani çocukların ve gençlerin Hasan ağabeyi… Kanatları kaşınan bu iki kartal, o gün bulutlara birlikte dokundu…

Editör: Haber Merkezi