Sırbistan'daki Bireysel Dünya Güreş Kupası kadınlar 76 kiloda ülkemizi temsil eden Milli sporcumuz Yasemin Adar, Dünya 2.si oldu. 

Avrupa ve Dünya Şampiyonumuz Yasemin Adar,  Belaruslu Vasilisa Marzaliuk, Fransız Pauline Denise Lecarpentier ve yine Fransız ve Olimpiyat Dünya Şampiyonu Kanadalı Erica Wiebe'yi tuşla yenerek yükseldiği finalde Dünya Şampiyonu Alman Aline Rotter Focken'e yenilince Gümüş madalyada kaldı. 

Milli sporcumuzun şimdiki hedefi Tokyo Olimpiyatlarında ayyıldızlı bayrağımızı dalgalandırıp İstiklal Marşımızı söyletmek. 

Balıkesir'i bir kez daha gururlandıran sporcumuzu tebrik ederiz.

SIKI ÇALIŞMAYA DEVAM
Şampiyona sonrasında "Hatalarımızı kontrol edip sıkı çalışmaya devam" açıklamasını yapan  Milli sporcu Yasemin Adar, ülkemize kazandırdığı gümüş madalya nedeniyle tebrik edenlere teşekkür etti. 
Adar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, duygularını şöyle paylaştı: 

ALINMASI GEREKEN ÇOK MADALYA VAR
"2020'nin son müsabakası olan bireysel Dünya kupasını 2. Olarak tamamlamış bulunmaktayım ve Olimpiyat doğrultusunda daha yolun başında olduğumun bilincindeyim ve alınması gereken madalyalarımında  farkındayım. Hatalarımızı kontrol edip sıkı çalışmaya devam... Tebrik eden ve ekranları başında beni izleyerek destekleyen dua eden herkese sonsuz teşekkürler."

TÜRKİYE  3. OLDU


Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen şampiyonada Türkiye, takım olarak Dünya 3.sü olarak ülkemize döndü. 

BALIKESİR'İ GURURLANDIRDI

Bu arada, Yasemin Adar'ın başarısı Balıkesir'de büyük sevinç yarattı. Vali Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz başta olmak üzere yüzlerce kişi sosyal medya hesaplarından tebrik mesajları paylaştı.

Editör: Haber Merkezi