Balıkesir'in TFF 2. Ligindeki temsilcisi Bandırmaspor Baltok  2018-2019 sezonunu  açtı. 


İlçedeki 17 Eylül stadyumundaki törene Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirspor Kulübü ve aynı zamanda Bandırmaspor'un isim sponsoru olan BALTOK A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bahçeçi ile kırmızı-beyazlı kulüp yönetiminden Rıza Tekin ile Mustafa Akyan da katıldı. 


KAFAOĞLU; DESTEK SÜRECEK
Bandırmaspor Baltok Kulübü Başkanı Göksel Karlahan açılış konuşmasında taraftarlarına umut saçtı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na gösterdiği yakın ilgi nedeniyle teşekkür etti. Kafaoğlu da, bordo beyazlı kulübe yeni sezonda başarı diledi, destek olmaya devam edeceklerinin sözünü verdi.


BALTOK BAŞKANI YUHALANDI
Açılış töreninde kulübün isim sponsoru BALTOK'un CEO'su Mustafa Bahçeci'ye de söz verildi. 
Aynı zamanda Balıkesirspor Kulübü başkanı olan Bahçeci, bordo beyazlı camiaya başarı dileyen konuşması sırasında, tribünlerdeki bir grup tarafından ıslıklanıp, yuhalandı. 
Kendini bilmez bir avuç kişinin gerçekleştirdiği protesto, iki kardeş kulübün yöneticileri  arasında etkisi yarattı.


DOSTLUĞU ZEDELEMESİNE İZİN VERMEYİZ
Konuşması sırasında yaşanan protestoyla ilgili, balikesirim.net'e konuşan Balıkesirspor Kulübü Başkanı Mustafa Bahçeci, "Her camia içerisinde karmaşa ve kargaşadan beslenen gruplar olabilir. Bunları önemsemediğimiz gibi bundan sonra da dikkat almayacağız. Bu müessif olayın dostluğa gölge düşürmesine izin vermeyeceğiz. Biz Bandırmaspor Baltok yönetimiyle birlikte iki güzide kulübümüz arasındaki ilişkileri ve dayanışmayı üst seviyeye taşımaya kararlıyız" değerlendirmesini yaptı.


1 MİLYON 965 BİN LİRA
Bilindiği gibi Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun talimatıyla BALTOK A.Ş. Bandırmaspor Kulübü'ne 1 milyon 965 bin lira karşılığında isim sponsoru olmuştu. Ekonomik kriz yaşayan Bandırma ekibine bu anlaşma ilaç gibi gelmişti.

 

BANDIRMALI GAZETECİDEN UYARI!
Bu arada, "yuhalanma" olayına Bandırma yerel basınından da tepki geldi. İlçedeki spor gazetecilerden Ahmet Türkmen, tepkisini ilginç bir paylaşımla dile getirdi. "Yuhalanan Bahçeci, Bandırmaspor'a 1.965.000 lira destek veriyor.


İLK GÜNDEN KENDİ KALESİNE GOL!
Bahçeci derse ki; "anlaşmayı iptal ettim vermiyorum" o zaman yuhalayan taraftarlar bu parayı aralarında toplayıp verecekler mi?. Daha ilk günde kendi kalenize gol attınız. Ayıptır ayıp." ifadelerini kullanan Türkmen'in paylaşımına dikkat çeken yorumlarda eklendi. 


Bunlardan birinde Yılmaz Özdemir; "Birileri Bandırmaspor’a zarar vermek pahasına Bandırmaspor üzerindeki siyasi hakimiyetini kaybetmek istemiyor anlaşılan." görüşünü paylaştı. 

Bu arada Bandırmaspor Baltok, açılış maçında Gökcükspor'u 1-0 mağlup etti.

Editör: Haber Merkezi