Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Kütahya’da gerçekleştirilen Kadınlar Voleybol 1. Ligi Yarı Finalleri ilk karşılaşmasında Sarıyer’e 3-2 yenilerek başladığı turnuvada Pursaklar ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent’i 3-1’lik skorlarla yenerek grup lideri olarak finallere yükseldi.

Önümüzdeki hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günü Aydın’da oynanacak olan tek devreli lig usulü karşılaşmalar sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor lider veya ikinci olması halinde adını Voleybol Süper Ligi’ne yazdıracak ve Fenerbahçe, Eczacıbaşı, Vakıfbank, Halkbank, Beşiktaş, Galatasaray gibi voleybol liglerinin devlerini Balıkesir’de ağırlayacak.

HEDEFİMİZ SÜPER LİG!

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, zorlu Play-Off ilk turunda elde edilen başarı ve final grubuna katılma hakkının kazanılması sonrasında oyuncularını ve teknik heyeti tebrik etti. 
Final grubu için oldukça iddialı olduklarını dile getiren Başkan  Hocaoğlu, duygularını şöyle paylaştı: 



“Play-Off’un ilk ayağı her zaman zor olmuştur. Zorlanacağımızı biliyorduk ama inancımız tamdı. Nitekim ilk gün Sarıyer karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldık. Arkasından iki gün üst üste gelen galibiyetler bizi gruptan lider olarak çıkardı. Final grubu için artık daha iddialıyız. Önümüzde sadece 3 maç kaldı. Bu takımı bu yıl hak ettiği yere çıkaracağız.

Voleybol takımının Balıkesirli antrenörü Uğur Baysal, milyon dolarlık baş antrenörlere şapka çıkarttırıyor.

AYDIN'DA GÖZÜMÜZ AYDIN OLACAK!
Bugüne kadar gerek maddi gerek manevi desteklerini bizden esirgemeyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zekai Kafaoğlu’na ve Balıkesirliler’e sonsuz teşekkür ediyorum. Hafta sonunda Aydın’da oynanacak olan final grubu müsabakalarına tüm Balıkesir halkını bekliyoruz.” 


VOLEYBOL ŞUBESİ KAPATILACAK MI?
Bu arada, Balıkesir voleybol camiası kızların bu başarısını konuşurken "Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şubesini kapatacak" bombası düştü. İddiası Büyükşehir Belediye kaynakları tarafından yalanlandı!



Editör: Haber Merkezi