Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonasında ikinci kez dünya şampiyonluğunu kazanan Yasemin Adar, bir program nedeniyle gittiği Burhaniye'de Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in misafiri oldu. Yiğit ile birlikte antrenör ve teknik ekibi makamında ağırlayan Başkan Deveciler, Milli Şampiyonu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

CUMHURİYET ALTINI 

Yasemin’e gösterdiği üstün başarıdan dolayı cumhuriyet altını hediye ettikten sonra plaket ve yöresel Burhaniye ürünlerinden oluşan bir sepet takdim eden Deveciler “Ülkemizin gururu, ilklerin sporcusu ve ayrıca Balıkesirli hemşehrimiz Dünya Şampiyonumuzu Burhaniye’de ağırlamaktan büyük gurur duyduk” dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Yasemin Adar Yiğit ve ekibi adına Belediye Blue Port Otel’de bir yemek düzenledi. Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban ve Belediye Kültür Müdürü Rukiye Güven’in de katıldığı yemek sonrası Yasemin Adar Yiğit, Burhaniye Kapalı Spor Salonunda gençlerle bir araya gelerek olimpiyat maceralarını söyleşide aktardı.

Editör: Haber Merkezi