Kavurucu yaz sıcaklarının yaşandığı günlerde, kent merkezinde serinlemek için yer arayanlara müjdeli haber geldi.

Balıkesir Atatürk Parkı bitişiğindeki Yüzme Havusu bugün itibariyle vatandaşların hizmetine hazır hale getirildi.

Yüzme sporuyla ilgilenenlerin de sabırsızlıkla beklediği haberi Altıeylül Belediye Başkanı Havan Avcı verdi.

Atatürk Açık Yüzme Havuzu Hafta İçi 17:30-19:45, Hafta Sonu 10:00-12:45, 13:30-16:15-17:00-19:45 saatleri arası hizmet verecek.

Avcı, yaptığı açıklamada "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile 4 Haziran’da imzalanan protokolle Altıeylül Belediyesi olarak 3 yıllığına devraldığımız Atatürk Yüzme Havuzu bugün itibariyle vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.


Başkan Avcı istedi, Spor Bakanı tahsis etti

İŞLETMEYİ ALTIEYLÜL BELEDİYESİ YAPACAK

İşletmesi 3 yıllığına Altıeylül Belediyesi’ne ait olan Atatürk Açık Yüzme Havuzu, korona virüse karşı tüm önlemler alınarak hizmete açıldı. İçerisinde 1 olimpik 1 yarı olimpik, 2 eğitim havuzunun, 3 cankurtaran ve 1 sağlık görevlisinin bulunduğu Atatürk Açık Yüzme Havuzu haftanın 7 günü hizmet verecek.

BAŞKAN HASAN AVCI: GENÇLİĞE YATIRIM YAPIYORUZ

Atatürk Açık Yüzme Havuzunun açılmasıyla ilgili konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı; “Havuzu yaklaşık 2 ay önce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’müzden devralmıştık. 3 yıl boyunca işletmesi bizde olacak. Öncelikle gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gençlerimize çok önem veriyoruz. Onlar bizim geleceğimiz bizlerde onlara, yani geleceğimize yatırım yapıyoruz. İnşallah bu ve bunun gibi tesislerimizden nice milli sporcularımız yetişir ve bizleri gururlandırırlar. Dedi

BAŞKAN AVCI: KORONA VİRÜSE KARŞI GEREKLİ TÜM ÖNLEMLER ALINDI

27.07.2020 Pazartesi itibariyle Atatürk Açık Yüzme Havuzunu vatandaşların kullanımına sunduklarını söyleyen Başkan Avcı; Korona virüs salgını ile ilgili gerekli tüm çalışmalarımızı ve önlemlerimizi aldık. Havuza gelen herkesin kaydını alıyoruz, havuza gelenler el ve ayak dezenfeksiyonu uygulamasından geçmeden havuza alınmıyorlar”. dedi.

Başkan Avcı; Havuzun suyunun Halk Sağlığı yetkilileri tarafından sık sık kontrol edileceğini, ayrıca en son Cuma günü yapılan kontrolde havuzun suyunun tamamen hijyenik olduğunun tespit edildiğini ve sağlık açısından hiçbir sorun olmadığını belirtti.

Editör: Haber Merkezi