Suçun bireyselliği söz konusuyken, istisnasız hepimiz “bu suçu işleyen en ağır şekilde cezalandırılmalıdır” dememiz gerekirken, olmamış gibi davranıp, ses kayıtlarını dahi göz ardı edip “size bir fasık haber getirirse” diye başlayan cümlelerle savunmaya çalışmak bu lanet suçu teşvik etmek ve ortak olmak demektir.

“Kem-küm” eden, “Ama…” ile başlayıp farklı çıkarımlarla temizlemeye çalışanlar da suçun ortağıdır.

Kadının psikolojisi bozukmuş, boşanmışmış, açılmışmış, solcu bir avukatın eline düşmüşmüş” gibi saçma bahanelerle, olayı yumuşatmaya çalışanlar, o kadının paikolojisinin neden bozulduğunun kaynağını görmeyenler de suçludur.

Bu pisliğe karşı “aman haaa, cemaat zarar görecek”, “aman haaa müslümanlar ve islam zarar görecek” diyerek üç maymunu oynamak ise o cemaate ve onun nezdinde İslam’a en büyük zararı verecektir.

Dillerin Lâl etmek, yapanın kimliği sebebiyle sessiz kalmak, o şeref yoksunu mahluku içinde bulunduğu yapıdan acilen tecrid edememek, İslam’a ve nazarında şeklen tüm müslümanlara zarar vermek demektir.

6 yaşından 14 yaşına kadar bir kıza cinsel istismarda bulunan insan müsveddesinin cemaati, dini, soyu veya ırkı ne olursa olsun pedofili suçu işlemiştir ve en ağır ceza ile cezalandırılmalıdır.

Tekrar söylüyorum.

Bu suç bireyseldir.

Bu suçun dini, cemaati, ırkı, milleti olmaz.

Bu suçu işleyenin cezalandırılması müslümanlara, cemaatlere, islama zarar vermez, aksine temizler.

Ve sapık bir pedofili suçlusunu sadece sakallı, cübbeli ve sarıklı biri diye savunmaya kalkışmak en başta kendi inancınıza bir zulümdür.

Bu suçun cezasını adli yargı vermeden önce, toplumsal tecrit ile biz vermeliyiz.