Ve oyun kuruluyor…

☑️ İmamoğlu ve Mansur Yavaş Kılıçdaroğlu’nu desteklediği açıkladı.

☑️ HDP, Kılıçdaroğlu’na tam destek verdiğini beyan etti.

☑️ Meral Akşaner, CHP’nin babasının partisi olduğunun üstüne basarak Kılıçdaroğlu’nu tüm sülalesine vasiyet etti ve kürsüden bağıra bağıra Kemal’e destek istedi.

Kurt izi, it izine karıştı.

☑️ MHP’yi bölerek ayrılan ve peşinden yılların milliyetçilerini sürükleyen Meral, ayakta alkışlanacak bir manipülasyonla partiyi CHP’nin ve daha da önemlisi HDP’nin kucağına teslim etti.

☑️ Kaset skandalı ile CHP’nin başına geçtikten sonra yıllar süren bir planla milliyetçi, devletçi, halkçı, Atatürkçü siyasilerden partiyi arındıran Kılıçdaroğlu, HDP’nin ve DHKP-C’nin hükmettiği bir CHP meydana getirdi.

☑️ 6’lı masa büyük bir taştan kubbeyse, bu kubbenin görünmeyen kilit taşı HDP’dir. HDP’yi çektiğiniz an kubbe yıkılır ve Zillet’in adayı bu yıkıntının altında kalır. (Her halukarda o yıkıntıların altında kalacaklar, kilit taşı HDP olan bu konsersiyumun sonu şimdiden bellidir)

☑️ IP, CHP, HDP kol kola olduğunu gören 6’lı masanın minik muhafazakar partileri tarihte görülmemiş bir acziyet ve haysiyet yoksunluğunu yaşıyor.

15 Temmuz 2016 darbesinden sonra büyük bir hezimete uğrayan oyun kurucu, 2018 seçimlerini de atlayarak 2023’ü hedeflemiş ve 2017 adalet yürüyüşü ile bir “Gandi” çıkarmayı ümit ettiği Kemal’i cilalamaya başlamıştı.

Daha sonra yine aynı Kemal’in helalleşme beyanı videoları, 2023 seçimlerinde büyük etkisi olacak olan geçlere hitap eden sempatik gösteriş videoları, twitch’de gençlerle buluşmalar, ikiyüzlü demeçler ile devam eden süreçte Kemal aslında açıkça adaylığını ilan ediyordu.

Ama;

Bu millet sırası geldi mi, dirayetini ve basiretini gösterir, sosyal medyanın goy goyu ile göklere çıkarılanlara itibar etmez, tüm oyunları bozar.

Bu millet inanç yoksunlarına, bölücü destekçilerine, çakma milliyetçilere, imansız duacılara ve Dersim’in dönmesine liderlik vererek bu ülkeyi teslim etmez.

Ya da içimizdeki aptallar yüzünden millletçe çekeceğimiz varsa çekeriz.