“Söylenenler hayal ötesi bir kandırmacadan başka bir şey değil.

AKP; her şeyi ile sıfırdan bir fabrika kurup, personel ve teknisyenleri yetiştirdikten sonra 4 farklı modelde aracı seri halinde üretip 3 yıl sonra piyasaya süreceğini iddia ediyor!

Bu iddiayı gidin BMW-MERCEDES çalışanlarına sorun, sizinle sabaha kadar dalga geçerler.

En basiti şöyle düşünün, Volkswagen firması Manisa'da açmayı planladığı montaj fabrikasının yapımını bile yaklaşık 26 ayda bitireceğini açıklıyor, yani 2 yıldan fazla.

Kullanacağı bütün fabrika makineleri ile otomobilin tüm parçalarını Almanya'dan hazır olarak getiriyor. Manisa'da sadece parçaları birleştirmek için montaj hattı kuruyor ve bunu kurması bile 2 yıldan fazla sürüyor

PROTOTİPİ BİLE AŞIRMA

Kamuoyuna sunulan, Lamborghini'nin fuarlarda tanıttığı yeni prototip modelidir, aracı tasarlayan Pininfarina adındaki firma aynı zamanda Maserati, Aston Martin, McLaren, Jaguar ve Lexus gibi bir çok otomobil firmasının da fuarlardaki prototip araçlarını üreterek astronomik paralar kazanır.

Örneğin Recep Tayyip Erdoğan'ın tanıttığı “milli arabamızın” logosunda eğer TOGG yazmasaydı önümüzdeki yılın ilk otomobil fuarında büyük ihtimalle LEXUS yazardı.

Çünkü İtalyanların işi bu, tasarım yapıp satıyorlar.

Fakat belirtildiği gibi bu araçlar el işçiliğiyle özel üretim yapıldığından dolayı herhangi bir seri üretim ve montaj bandı da söz konusu olamaz.

Sağcısı ve “solcusu” ile AKP yandaşı medya, “yerli ve milli” otomobil yalanı ile Türkiye halkını aldatmaya devam ediyor…”

30 AĞUSTOS 2019 - ODA TV

***

Bu ülkenin kazanımlarıyla dalga geçenler,

Yatırımlarını gördükçe kuduranlar,

Türkiye yaptı, devlet yaptı, idarecilerimiz yaptı” diye gurur duymak yerine, “AKP yapamadı” diyebilmek için ellerini ovuşturanlarla bir olup, bu utanmazlara destek verenler,

Kör taassuplarının esiri olanlar,

Akılları OdaTv, HalkTv, FoxTv ile kiralananlar,

İdeolojisi ve düşmanlığı aklının önünde olanlar,

Az öte gidin…

Bu Ülke ülkesine sahip çıkanların,

Bu Ülke Bizim

....

Videoyu baştan sona iyi izleyin. Neresinden bakarsanız bakın, tutarsızlık ve vatan sevgisizliği göreceksiniz.