BAŞKAN...

◼Keçiören Belediye Başkanı AK Partili Turgut Altınok halka sordu: “Sibel Can’ı konser vermesi için çağırırsam 1,5 milyon lira harcayacağım. Bu parayı 1 saatlik konser için mi harcayayım, size park, bahçe, kreş, havuz mu yaptırayım?"

HALK...

◼Başkana karşılık veren halk, tercihini Sibel Can'dan yana değil, diğer hizmetleri seçerek kullanmış. Başkan da halkın dediğine kulak ve öncelik vermiş.

Örneğin şunu yapmış. 1-2 konser parasına Aquapark yaptırmış ilçesine. Tatile gidemeyen çocukları evlerinden servisle alıp getirterek Ankara'da ücretsiz tatil yaptırmaya başlamış. Elbet bununla sınırlı değil yaptığı iş. Buna benzer bir çok hizmeti var vatandaşına direk temas eden.

BELEDİYE...

◼Bir saatlik konser için 1.5 milyon liralık kaynak ayırmak ile sosyal belediyecilik çok farklı şeylerdir. Doğrudan vatandaşa dokunan, hayatını kolaylaştıran işler yapmaktır belediyecilik. Hele ki "Erdoğan Belediyeciliği" tam da Turgut Altınok başkanın yaptığıdır.

UMUT...

◼ Belediyelerin her yıl kültür sanat etkinlikleri altında milyarlarca lira bütçeyi har vurup harman savurduğu dönemde, Altınok gibi düşünen Şehreminilerin olması insanı gelecek adına umutlandırıyor.

EMİR...

Ey Âdemoğulları! Her mescide gidişinizde güzel giysilerinizi giyin ve yiyin, için, fakat israf etmeyin, Çünkü Allah israf edenleri sevmez.
(A'raf Suresi 31. Ayet)