Ak Parti iktidarı ve dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm Cumhuriyet döneminde yapılamayan atılımların onlarca katını, 18 yıl gibi kısa bir zaman dilimine sığdırması dünya gündemini şaşırtmaya devam ediyor. Tabii ülkemiz içersindeki yerli batı ajanlarını ve ajan olduğunu halâ anlayamamış gafiller güruhunu ve hainler cenahını da.


Ülkemize adeta çağ atlatan, insanımızın yüzünü güldürüp alnını ak ve açık eyleyen gelişmeler sayılamayacak kadar çoktur. Defalarca yazılmasına, ekranlardan anlatılmasına ve özellikle yaşanmasına rağmen hâlâ, ‘’Tayyip bey ne yaptı ki’’ diyecek kadar vicdan yoksunu ve akıl fukarası zavallıların olması maalesef bir kısım Türk insanına hiç yakışmıyor. Hâlbuki vefa, Türk insanının vazgeçilmez meziyetlerinin en başta gelenidir.


Okulları, Üniversiteleri, camileri, otobanları, metroları, köprüleri, hava alanlarını, demiryollarını, kültür dünyamıza getirilen yenilikleri ve diğer yüzlerce eseri yazmaktan kalemler, Seyrettirmekten ekranlar, anlatmaktan hatipler yoruldu. Fakat kara vicdanlılar inkâr etmekten bıkmadılar, yorulmadılar..
Zavallı inkârcılar köprüleri kullanıyorlar, köprüye ne gerek vardı demekten utanmıyorlar. Metroyu, Marmara’yı, demiryolu ve kara yolu tünellerini kullanıyorlar, yeraltı treni ve denizaltı tüneli gereksizdi diye yaygaradan da geri kalmıyorlar.

Hava alanlarını kullanıyorlar, dünya çapında hava alanı bizim neyimize, ne gerek vardı diye karalama yapmaktan da bir an olsun geri durmuyorlar. Otoban nimetini tepe tepe kullanıyorlar fakat fitne tohumu ekmekten de vazgeçmiyorlar.
Türk savunma sanayimiz konusunda yaptığımız atılımlarımız bu gafiller ve hainler ordusunun uykularını kaçırıyor, huzurlarını bozuyor.

Semalarımızda dolaşan Atak helikopterlerimiz, İHA, SİHA ve güdümlü füzelerimiz, hudut boylarındaki yerli Tanklarımız, kirpilerimiz, yerli ağır silâhlarımız denizlerimizdeki muhriplerimiz, kuravüzörlerimiz ve envai çeşit silahlarımız yerli ajanları derinden endişelendiriyor. En az İngilizler kadar, Fransızlar kadar, Yunanlılar kadar, Almanlar ve Amerikalılar kadar bu inkârcılar güruhunu telaşlandırıyor ve korkutuyor.


Hele hele kahraman ordumuzun vatan müdafaasındaki zaferlerine zerre kadar sevinemiyor ve adeta kahroluyorlar. ‘’Libya’da, Irak’ta, Suriye’de ne işimiz var’’ diye düşman ağzıyla konuşup ter ter tepinirlerken, haçlı dünyasının işgallerine muhabbet beslemekten de utanmıyorlar. Tıpkı Osmanlı Cihan İmparatorluğunun yıkılışında İngilizlerle, Fransızlarla işbirliği yapan yerli hainler, ajanlar ve gafiller gibi.


Sultan Abdülaziz ve Sultan Abdülhamit düşmanı İngiliz ve Fransız uşağı hainlerin torunları da günümüzde Tayyip Erdoğan düşmanlığı ve Zalim Esed taraftarlığı yapmaktan utanmıyorlar. Çünkü hainlik ve ihanet bu asalakların iliklerine kadar işlemiş. Adamlar anadan doğma hain(!)


Tarihimizdeki kahramanların soy olarak ahfadı (torunları) günümüzde yine birer kahraman olarak ülkemizin ve insanımızın hizmetine koşmaktan geri kalmıyorlar, eserlere eserler katabilmek için gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyorlar.


Buna mukabil tarihimizdeki hainlerin ve satılmışların günümüzdeki ahfadı da (torunları) tıpkı hain ve satılmış dedeleri gibi ihanetlerini sürdürüyorlar. Ayrıca düşmanlarımızla ağız birliği yaparak ülkemiz ve kahramanlarımız aleyhine çalışıyorlar, fitne ve fesat tohumları ekmekten de geri durmuyorlar. Çünkü hainlik ve ihanet damarlarında kan diye dolaşıyor(!)


Hainlerin dedeleri Demiryollarına, okullara, su kanallarına, tünellere, gemilere, yerli silah yapımına, hâsılı çağdaşlaşmaya karşıydılar. Şimdi onların torunları da tıpkı hain dedeleri gibi her yeniliğe ve kalkınmışlığa karşılar. Ülkemizin muasır milletler seviyesinin üzerine çıkmasını hazmedemiyorlar.
Tıpkı Sultan ll. Abdülhamit hanın eserlerini yok etmeye çalışan dedeleri gibi.

Bazıları siyaset arenasında, bazıları Üniversitelerimizde, kimisi adalet mekanizmamızda, kimisi Peygamber ocağında, kimisi de özellikle basın dünyamızda pusuya yatmışlar. Kiralık ve Satılmış kalemler maalesef Türk basın dünyasında sayılamayacak kadar bol ve çeşitli. Hele hele Dolarla maaş alan batı ve Haçlı dünyasının yerli uşakları sayılamayacak kadar fazla.(!)


Milletimizin bağrından fışkırıp gecesini gündüzüne katarak devletimiz için, milletimiz için, dünya mazlumları ve tüm dünya Müslümanları için yılmadan çalışan Tayyip beyin yaptığı sosyal içerikli yardım ve destekler sayılamayacak kadar çoktur. Karşılıksız yapılan bu destek ve yardımlar karşısında Ana muhalefet CHP ve onun koltuk değneklerinin bir nebze olsun utanmaları gerekir.

Ama ne gezer. Adamlarda adeta; kızarmaz bir yüz, yaşarmaz bir göz var. Hani derler ya halk dilinde; sanki suratları manda derisinden kösele.
Milletimiz CHP nin devri saltanatında ekmeği karne ile aldığını, yağı, gazı, tuzu, şekeri bulamadığını unutmadı.

Ölülerini kefenleyecek bez bulamadığı günleri, ölülerini yıkayacak ve defnedecek din adamı bulamadığı yılları unutmadı. Kur’an’ların kuyulara doldurulduğu, din âlimlerinin iplerde sallandırıldığı, ezanı Muhammedi nin 18 yıl minarelerimizden asli lisanıyla okutturulmadığını, camilerin ahır yapıldığı ve satıldığı günleri unutmadı. Çünkü o zulüm devri ve müsebbiplerinin zalimlikleri ve zulümleri babadan oğula, dededen toruna hep nakledildi, anlatıldı, daha da nakledilecek.


Birazda AK Parti iktidarına ve milletimizin bağrından fışkırmış Tayyip beyin millet için yaptıklarının sadece bir kısmına bakalım: Yaşlı bak maaş al. Yaşlı ol maaş al. Engelli ol maaş al. Engelliye bak maaş al. Altı ayda bir zam al. Doğum yap maaş al. Torun bak maaş al. Öğrenci ol maaş al. Hastalandın randevu al. Evde bakım servisi al. Hastaneye gideceksin yardım al. Dul kaldın maaş al. Şehidin var maaş al. Sigortan yok bakım kartı al. Çiftçisin destek al. Köyüne döneceksin yardım al. Askerde evlâdın var yardım al. Yemeğin yok yemek al. Giyeceğin yok destek ve yardım al. İş kuracaksın destek al. Borcun var yine destek al. Vergi borcun var borcunu sildir. Sigorta borcun var kolaylık al. İşsizsin işsizlik parası al. Yaşlı annene bakıyorsun bakım parası al. Annesi çalışıyorsa çocuk bakım parası al. Kömürün yok yıl boyu yakacak kadar kömür al. Vs, Vs. Daha sayılamayacak kadar millet yararına hizmetler.


Vefalı Türk milleti nankör değildir. Laf kalabalığıyla ve geçmişi zulüm ve işkencelerle dolu ana muhalefeti unutmadı, unutmayacak. Tıpkı Ak Parti ve dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemiz ve milletimiz için yaptıklarını unutmadığı gibi..!


Tayyip Bey tarihteki kahraman dedelerimiz gibi gecesini gündüzüne katarak milletimiz ve dünya Müslümanları için çalışıyor. Hain, gafil ve ajan provokatörler de, tarihteki hain dedeleri gibi ihanet geleneğine devam ediyorlar. Mehmet Akif merhum ne güzel söylemiş; Ne irfandır veren ahlâka yükseklik, ne de vicdandır / İnsanlarda fazilet hissi Allah korkusundandır.