Camilerde her ayet okunduğunda twiter başına koşup hocaya saydıran ve bununla da yetinmeyip suç duyurusunda bulunanlar artık hem kendilerinin hem de sevdikleri kişilerin dine karşı olan tavırları konusunda bir karar vermelidirler.

Okunan ayetler dine karşı bilinçli ve isteyerek düşmanlık yapanları hedef almaktadır.

Karşı çıkanlarda iki durum söz konusu olabilir:

1. Ya kendileri ve sevdikleri gerşekten din düşmanıdır ve dolayısıyla da ortada çırpınmayı gerektirecek bir durum yoktur. Maksat hasıl olmuştur, hedef zaten kendileridir.

2. Ya da kendileri ve sevdikleri din düşmanı değildir, haliyle de kast edilenler onlar değildir.

Şimdi bu zevat ne demek istiyor:

Biz din düşmanıyız ama bunu söylemeyin mi diyorlar?

Yoksa biz din düşmanı değiliz ama siz bizi din düşmanı olarak gösteriyorsunuz mu diyorlar?

Eğer bu ikincisi ise yukarıdaki ikinci şıktan dolayı zaten sakıt olur. Onlara halt yemek düşer.

Hatta imamı desteklemesi beklenir.

Nitekim, orası islamın mabedi camidir, kürsü islamın simgezi mimberdir, imam islamda bir önderdir, söyledikleri islamdandır, ya ayettir, ya hadistir ya da ictihad ehlinin görüşüdür.

Her şey islamdandır, hüküm de islamîdir.

İmamlar o kürsüde İslam’ı zelil duruma düşürenlerin ve islam düşmanlarının sözlerini hiç bir şekilde dikkate almayacağı gibi, kendisini islamdan gören sizlerin de, kendi kafa yapınıza, siyasi teşekkülünüze, ırzına geçilmiş beyninize, dejenerasyona uğramış aklınıza göre de hareket edecek değillerdir.

Velhasıl siz çok bilmiş ukala zerzavat ehli, nerede olduğunuza artık bi karar verin ve sadece işlerini yapan imamları da rahat bırakın.