Her alanda Türkiye’nin makus talihini değiştiren lider olarak tarihe geçen Cumhur başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında hakikatten beraber yürüdüğü ve yağmurlarda beraber ıslandığı o eski arkadaşları ve bugün de aynı ruhla hizmet etmeye çalışan insanlar var mı demeden edemiyor insan.

Bu sebeple parti içinde canla başla çalışan ve el cihad-ı fisebilillah diyerek geceli gündüzlü koşanlar yanı sıra, çeşme akarken testilerimizi dolduralım zihniyetiyle hep ön planda görünmeye çalışan yalaka ruhlu insanları AK Parti Genel merkezinin mutlaka ayırt etmesi gerekir.

Olur olmaz her yerde ön plâna fırlayan ve fakat icraat gerektiren çalışmalarda ortalıkta görünmeyen bu tür insanlar her partide vardır. Bu tip insanları partilerden temizlemek tarih boyunca mümkün olmadığı gibi bugünde mümkün olmamaktadır.

Maalesef bundan dolayıdır ki, AK Parti içersine Hizmet için, millet için, dava için el cihad-ı fi sebilillâh diye çalışanların yanı sıra çeşme akarken testimizi dolduralım diye bağrışanların olduğu da gözlerden kaçmamaktadır.

İşte bu sebeple diyoruz ya , AK Partililer ve AK Partide bulunan AKP liler diye..

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan konuşmalarında zaman zaman ‘’Beraber yürüdük biz bu yollarda, Beraber ıslandık yağan yağmurda’’ dediğinde genellikle bu AKP liler ayağa fırlıyor ve aşırı sevinç gösterisinde bulunuyorlar.  Tayyip beyin 40 yıldır yanında yürüyenler ve beraber ıslandıkları dava arkadaşları, dava adamları, karagün dostları, kadirşinas ve sadık insanlar ise biz ne yaptıysak Allah için, millet için yaptık diyerek vakarlarını muhafaza edip Tayyip beyin başarıları ve ülkemizin geleceği için dua ediyorlar.

Tayyip beyin Refah Partisi gençlilik kolları döneminden bu yana hep beraber koşturdukları, beraber yürüdükleri, yağmurlarda tufanlarda ölümüne ıslandıkları dava arkadaşları AK  Partide herhangi bir göreve talip de olmuyorlar.

Çünkü bu insanlar görev istenmez görev verilir terbiyesi ile siyaset yaptıkları için önlerindeki AKP lileri aşamıyorlar. Hasbel kader AK Partide görev alabilmiş eski RP li bazı şahsiyetlerin ve bazı Belediye Başkanlarının ise bu dava arkadaşlarına dönüp baktıkları olmadığı gibi herhangi bir konuda danıştıkları da yok. Hataları ve yanlışları söylendiğinde ve yazıldığında ise Parti içindeki AKP lilerden daha fazla taarruza geçiyorlar.

Hülâsa edecek olursak AK Parti içersindeki yalaka tipli çıkarcı AKP liler kadar, Refah Partisinde beraber çalıştıkları fedakâr arkadaşlarını dışlayan tiplere de dikkat edilmelidir. Çünkü bunlar AK Partili görüntülü, AKP li olduklarının bile farkında değillerdir.

Bu nedenle Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın okuduğu şiiri ruhunda hisseden insanlara yol açılmalıdır.

Bu kadirşinas insanlara yol açmak zorlarına gidiyorsa hiç olmazsa bazı konularda danışırlarsa hatalarda en aza düşer diye düşünüyorum.

Bizde acizane Tayyip beyle beraber yürüyen ve beraber ıslananlardan olduğumuz için hadi gelin bu güzel şiirin tamamını beraberce okuyalım.

....

Beraber yürüdük biz bu yollarda -Beraber ıslandık yağan yağmurda,
Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda – Bana her şey sizi hatırlatıyor…
                                                 &&&
Beraber ağladık beraber güldük-Sizlerle beraber çok günler gördük,
Şimdi makûs talihimizi tarihe gömdük-Bana her şey sizi hatırlatıyor…

                                                 &&&
Hizmetlerimiz bütün her alanda-Çıraklıkta, kalfalıkta şimdi ustalıkta
Gümüşhane Diyarbakır Ardahan da-Bana her şey sizi hatırlatıyor
                                                 &&&
Durmak yok yola devam dedik-İlk buluştuğumuzda size söz verdik
O günden bu yana tek size hesap verdik-Bize her şey sizi hatırlatıyor

                                                 &&&
Adalet kalkınma tek görevimiz-Sizlersiniz bizim tek güvencemiz
Bir yaratana birde size hizmet ederiz-Bana her şey sizi hatırlatıyor