Biliyorum bu başlık malûm çevrelerin hoşuna gitmeyecek ve hemen başlayacaklar Bremen mızıkacıları gibi malûm tantanalarına; ‘’Gerçek Milli Görüşçü bizim partimizdir. Erbakan hocamız bizim partimizi işaret etti’’ Bir başka yönden bir başka ses; ‘’Ne münasebet gerçek Milli Görüşçü bizim partimiz dir. Çünkü bizim partimizin Genel Başkanı Milli Görüş Lideri Sn. Erbakan’ın oğludur. O halde gerçek Milli Görüşçü bizim partimizdir’’ Ve bunun adı siyasi faaliyet olacak. Erbakan hocamızın posterleri de siyaset malzemeleri.!

Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise bunların hiçbirine aldırmadan, ‘’Ayinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz / Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde’ diyerek, eserlerine eserler katmaya devam ediyor.

Tayyip Bey, ülkemizi lider ülke konumuna getirmek için sanayi atılımlarıyla yerli Uçaklarımızı, Tanklarımızı, kruvazör ve toplarımız yanı sıra güdümlü güdümsüz füzelerimiz, SİHA ve İHA larımızla dünya silah sanayinde bizde varız demektedir. Dünyayı şaşkına çeviren akla hayale gelmedik silahlarımızı yerli yapım imal ederek dünya pazarlarında ülkemizi söz sahibi yapan liderin adıdır Recep Tayyip Erdoğan.

Sanayi hamleleri yanı sıra; Hastaneler, kütüphaneler, Hava alanları, otobanlar, köprülerle ülkemizi bir uçtan öbür ucuna donatarak, gerçek Milli Görüşçünün kendisi olduğunu ve Ak Partinin de bu Milli Görüşle, tüm Milli atılımlara motor olarak, Milletimizin gönlüne yerleştiğini ispatlamıştır Tayyip Bey.

Tabi, Tayyip Bey ve dolayısıyla Ak Partinin bu atılımları fotokopi Milli Görüşçülerin gözünde sıfır mesabesindedir. Maalesef onlar varsa da yoksa da ‘’gerçek Milli Görüşçü biziz’’ derdindeler. Adeta lâfla peynir gemisini yürütmeye çalışıyorlar. Milletimiz ise ‘’Biz lâfa değil icraata bakarız’’ diyerek inadına Tayyip Bey’e ve dolayısıyla Ak Partiye koşuyor.

Fotokopi Milli görüşçülerinin bir diğer iddiası da, Türkiye’nin hatta dünyanın en büyük Partisi olduklarını ısrarla söylemeleridir. Nasıl oluyorsa CHP ye kazandırıyorlar ve fakat fotokopi Milli Görüşçüleri büyüyorlar(!) anlayan varsa beri gelsin.! İddialarına delil ise İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerin Belediye Başkanlıklarını CHP nin kazanmış olması. Hani seçim sonrası birisi azı dişlerini göstererek; Ak partiye biz kaybettirdik, daha da kaybettireceğiz. Biz Türkiye’nin en büyük partisiyiz, diyordu ya.!

İyi de kardeşim milletimizin teveccühü neden size değil’ de Ak Partiye.? Binde 6 ile yüzde 52 arasındaki farkı görmüyor musunuz? Dediğimizde ise gayet pişkin bir şekilde; ‘’sen sayıya bakma, mühim olan kemmiyet değil keyfiyettir’’ Batılda zirve olmaktansa Hakk’ ta zerre olmaya razıyız’’ demeleri bu yüzdendir. (Geçmişlerinde ve günümüzde dinle imanla, camiyle Kur’an la arası hiçbir zaman iyi olmamış yarı açık yarı gizli ortakları CHP ve HDP nin neresi HAKK’ sa.!

Bu fotokopi Milli Görüşçülerinin Batıllar sınıfında telâkki ettikleri AK parti ve Tayyip Beyin manevi alanda yaptıklarına bakınca insan, el insaf demeden edemiyor. Fotokopi Milli Görüşçülerinin yarı gizli yarı açık ortakları CHP nin Üniversitelere Başörtülerinden dolayı aldırtmadığı, İkna odalarında kan kusturarak eğitim ve öğrenim haklarını katlettiği kızlarımız, Tayyip Bey döneminde tahsil haklarını yeniden kazandılar.

Üniversite kapılarından kovulan kızlarımız şimdi o Üniversitelere Rektör oluyorlar, Dekan ve öğretim görevlisi oluyorlar. Mahkemelere Başörtülü oldukları için alınmayan avukat kardeşlerimiz Tayyip Bey döneminde Hâkim, Savcı olarak görev yapıyorlar. Askeriyede, dikenli teller arkasından evlatlarını görmelerine lütfen müsaade edilen bacılarımız, Tayyip Bey döneminde Subay, astsubay oluyorlar, Polis Komiser olabiliyorlar. Velhasıl Devletimizin her kademesinde insan hak ve özgürlülerinden faydalanıyorlar.

İnançlarının gereği başlarını örten kızlarımız ve öğretim görevlileri Tayyip Bey döneminde aşağılanmıyor, bilakis baş tacı ediliyor. Tayyip Bey döneminde hanım avukatlarımızın barolara, mahkemelere, adliyeye, askeriyeye hülasa devletimizin her kademesine rahatlıkla girebilmeleri ve görev alıp çalışabilmeleri sağlandı. Bütün bu yapılanları görmüyor musunuz? Dendiğinde Tayyip Beyi ve AK partiyi Batıllar sınıfında değerlendiren Fotokopi Milli Görüşçüleri bu defa yüzleri kızarmadan; ne var yani ne olmuş, bunlar zaten en tabii insan hakkı değil miydi diyebiliyorlar. (Bu zulümlerin mimarı ve uygulayıcısı partiyle ittifak ettiklerni ve birlikteliklerini ise hiç hatırlamıyorlar)

Eyy fotokopi Milli Görüşçüleri; Üniversite önlerinde dövülen, yerlerde sürüklenen ve okul kapılarında aşağılanan kızlarımızın feryatlarının afakı inlettiğini ne çabuk unuttunuz? Üniversite önlerine ikna odaları kurup kızlarımızı aşağılayan vicdansızlarla nasıl omuz omuza olabiliyor ve ittifak yapabiliyorsunuz? Erbakan’ı anma günlerine, sivil Erbakan düşmanlarını çağırıp taltif ettiniz. Ve fakat Erbakan hocamızı 28 Şubatta buram buram terleten, omuz atan, şarap içerek çağdaşlaştığını zanneden asker kılıklı şaklabanları çağırmayı nasıl oldu da unutuverdiniz.! Adamlar gözlerinizin içine baka baka, ‘’biz dün dediklerimizin (küfürlerinin!) halâ arkasındayız diyorlar’’ Ellerine tutuşturduğunuz Erbakan kitaplarının çöp sepetine anında atıldığını halâ anlayamadınız mı?

Erbakan hocamızın tabiriyle Gerçek Milli Görüşçü olmak için terlemek lazım. Bakın; Tayyip Bey Türkiye için, Türk insanı için, Dünya Müslümanları ve Dünya mazlumları için terliyor, Dünya sömürgeni emperyalist yamyamlarla ölümüne mücadele ediyor. Fotokopi Milli Görüşçüleri ise, ne yazık ki Tayyip beyi indirmek ve dünya sömürgenlerini sevindirmek için Tayyip Beye karşı yalanla, iftirayla saldırıyorlar.! ‘’Acaba Tayyip Beye karşı Cihat yaptıklarını mı zannediyorlar’’ diye düşünmemek elde değil! Haydi, Ana muhalefet denilen partiyi ve yedeğindekileri anladık. Peki, bunların kuyruğuna yapışarak ve Tayyip Beyin ayaklarına dolanarak muhalefet yaptıklarını zanneden fotokopi Milli Görüşçülere ne demeli.?

Bütün bu olanlara rağmen Milletimiz, vatan ve millet çıkarları için AK Partide bütünleşiyor. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan milletimizin gözünde inadına büyüyor. Daha doğru bir tabirle, MİLLİ GÖRÜŞ; DEVLET BAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞANLA YENİDEN ŞAHLANIYOR. Erbakan hocamızın düşünüp plânladıklarını Tayyip Bey birer birer geçekleştirdi.; Başörtüsü ülkemiz genelinde ve her alanda serbest. Başörtüsü ve Başı örtülülerin düşmanları şimdi, ERBAKAN HOCAMIZIN DEYİMİYLE; BAŞÖRTÜSÜNE VE BAŞÖRTÜLÜLERE SELAM DURUYORLAR.!

Taksim’e Cami tamam. Ayasofya prangalardan kurtarıldı. Sanayi hamlemiz tam gaz. Ülkemiz lider ülke oldu. Türkiye bölgesel güç haline geldi. Ülkemiz Batı uşaklığından kurtarılıp efendi haline getirildi. Ülkemizin yıllardır kanını iliğini emen İMF ülkemizden kovuldu. Savunma sanayimiz akıl almaz derecede şaha kaldırıldı. Hep bunlar Erbakan hocamızın yapmak istediği ve fakat yerli yabancı ajanlar tarafından engellenmiş projeleriydi. Tayyip Bey, Erbakan hocamızın işaret ettiği dünya çapındaki tüm projelerini birer birer hayata geçirdi.

Pek tabii ki, milletimiz yapılanları yakinen izlediği için gerçek Milli Görüşçülerle fotokopilerini gayet iyi tanıyor ve bu sebeple fotokopilerine itibar etmiyor. İnadına Ak Partiye ve dolayısıyla Erbakan hocamızın talebesi Recep Tayyip Erdoğan’a destek veriyor, onu büyütüyor ve 2023 için Tayyip Beyin önünü açıyor. Fotokopi Milli Görüşçülerinin hırçınlıkları da bu yüzden.

Milletimiz nezdinde rağbet bulamayan bu fotokopi Milli Görüşçülere bakın milletimiz ne diyor; ‘’Yüzde 50 nin üzerinde oy alarak Milletimizin ve tüm dünya Müslümanlarının gönlünde taht kuran Sn. Recep Tayyip Erdoğan’la uğraşmak sizin çapınızı aşar’’

Bu güne kadar yaptığınız ifsat çalışmaları hadi yanınıza kâr kalsın diyelim. Yol yakınken gelin tövbe edin! Ve Tayyip beyin etrafında kenetlenin. Tayyip beyle uğraşacağınıza Milli görüşün oylarına sahip çıkamayan Genel merkezinizi il ve ilçe teşkilâtlarınızı sorgulayın, uyarın.! ‘’Bizim yüzde 23 oyumuzu ne yaptınız? Neden hâlâ hadiselere ferasetle bakamıyorsunuz? siyasette yol arkadaşlarınızı neden, adam gibi seçemiyorsunuz.? CHP, HDP yarı açık, yarı gizli ortalığıyla 2 vekiliniz oldu, onun da birisi koşa koşa CHP saflarında yerini adı. Bu günkü tavrınızı devam ettirdiğiniz sürece battıkça batıyor ve millet gözünde sıfırı tüketiyorsunuz’’ deyiverin.