İKİ MÜDÜR GÖNDERİYORUZ
Balıkesir Basın İlan Kurumu Şube Müdürü iken, İzmir Basın İlan Kurumu Şube Müdürü olarak atanan Gökhan Eren ile memuriyet görevinden Gaziantep Şube Müdür Vekili olarak atanan Hikmet Said Güngör kardeşlerimi tebrik ediyor, yeni görev yerlerinde başarılar dilerim.

BALIKESİR BASINI UNUTMAZ
Gazeteciler Cemiyetimizin de kıymetli üyesi olan Gökhan Eren, Türkiye'de en fazla mevkuteye sahip Balıkesir'de 3 yılı aşan görev süresince meslek camiamızda iz bıraktı. Balıkesir basınının unutulmayacak isimleri arasına adını yazdıran Gökhan Eren'in, komşu ilimiz İzmir'de de gazetelerimize değer katacak çalışmalara imza atacağına, meslektaşlarımızın onu çok seveceğine eminim.

BALIKESİR BAŞARILI
OLAN İNSANI YÜCELTİR
Dün akşam hastaneden izin alarak katıldığım veda yemeğindeki konuşmamda, bürokrasideki görevlerini layıkıyla yerine getiren isimleri hatırlatıp, terfi aldıklarına işaret etmiştim. Hem Balıkesir'imizi hemi de meslek camiamızı onurlandıran Gökhan kardeşimi de bu isimler arasına dahil ediyorum. Yolun ve bahtın açık olsun hemşerim.

CAVİT BEY'DEN RİCAMIZDIR
Bu vesileyle akşamki bir mesajımı da yenilemek istiyorum. Basın İlan Kurumu tarafından ihtiyaç sahibi fikir işçilerine verilen kredi kadük kaldı.

Kaliteli yayıncılığın teşvik edilmesine yönelik çalışmalarını yakınen bildiğim, koşulsuz destek verdiğim BİK Genel Müdürü sn. Cavit Erkılınç'ın bu işe de el atarak basın emekçisi arkadaşlarımıza nefes olacağına inanıyorum.

TEBRİK
Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu bereket mevsimi olan Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ederim. Bu mübarek ayın, sevgi, saygı, özellikle depremzede kardeşlerimizle yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıkacağı, nefsani duygularımızı bir nebze olsun terbiye etmeye güzel bir vesile olmasını dilerim.

Selametle..



21 Mart 2023 | RamazanDemir | Balıkesir